Search
Miercuri 10 August 2022
  • :
  • :

Gabriel Pantelimon revine ca General Manager al Xerox România, dar și Turcia

Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Cu o experiență anterioară consistentă în rolul de General Manager Xerox România și conducând deja operațiunile din Turcia, Gabriel este candidatul ideal pentru a-i urma Florinei Sereș. Florina a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune.

Gabriel Pantelimon (foto) a fost numit pentru prima data la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

„Mă bucur foarte mult să revin la conducerea echipei Xerox din România, de care m-am simțit aproape în continuare, în ultimii ani,” spune Gabriel Pantelimon. „Mă bucur și mai mult cu cât ea este rezultatul promovării Florinei, cu care am lucrat excelent în trecut. Industria noastră parcurge o serie de transformări profunde, iar spiritul autentic inovator al Xerox a fost testat în ultimele două decenii de foarte multe ori, demonstrând valoarea de business a ideilor noi.”

Compania americană are o adevărată tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

„Xerox îmbină viziunea în ceea ce privește produsele, serviciile și business-ul cu longevitatea și stabilitatea echipei, lucru rar în aceste vremuri”, spune Gabriel Pantelimon. „Este o companie care permite cariere profesionale deosebite, evaluând și recompensând succesul. Din postura de General Manager România și Turcia, voi avea ocazia să conduc două subsidiare diferite din multe puncte de vedere, dar care oferă sinergii și idei transferabile pentru rezultate de business tot mai bune.”

Despre Xerox

De mai bine de 100 de ani, Xerox a redefinit continuu experiența la locul de muncă. Valorificând poziția sa de lider în tehnologia de imprimare și echipamente de birou și de producție, s-a extins pe partea de software și servicii pentru a susține forța de muncă de astăzi. De la birou la medii industriale, soluțiile de afaceri diferențiate și serviciile financiare sunt concepute pentru a face ca fiecare zi să fie mai bună pentru clienți – indiferent de locul în care lucrează. Astăzi, oamenii de știință și inginerii Xerox continuă moștenirea inovației cu tehnologii importante în transformarea digitală, realitatea augmentată, automatizarea proceselor robotizate, fabricarea aditivă, Industrial Internet of Things și cleantech.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *