Search
Marti 7 Iulie 2020
  • :
  • :

Jinga, Maravela & Asociații – program de internship

jingaPe parcursul acestei veri, Jinga, Maravela & Asociații a derulat în colaborare cu ELSA România un program de internship în cadrul căruia un număr de 16 studenți au avut ocazia de a participa timp de câte o lună la activitatea firmei, sub îndrumarea directă a avocaților asociați. În această perioadă, pe lângă implicarea în proiectele firmei, studenții au beneficiat de training-uri pe diverse teme de interes pentru avocatura de business, precum fuziuni & achiziții și arbitraj.

În urma acestui program, Jinga, Maravela & Asociații a selectat 3 studenți care vor beneficia de bursă din partea firmei și un program de internship de 6 luni pe parcursul anului universitar 2013-2014.

Tot în cursul acestei veri, 4 parteneri din cadrul Jinga, Maravela & Asociații (Alina Popescu, Cătălina Sucaciu, Liviu Gheorghe și Marius Pătrășcanu) au participat în calitate de formatori la Banking & Finance Law Summer School, eveniment organizat de ELSA România și aflat la a 5-a ediție, care s-a bucurat de prezența a peste 30 de studenți din mai multe state europene, precum Croația, Estonia, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie și Slovacia.

„Întreaga noastră echipă susține activ tinerele talente, dornice de cunoaștere și perfecționare. Cu toții am fost studenți, cu toții am fost la început de carieră și ne-am dorit un mentor și acel ajutor suplimentar care, în cele mai multe cazuri, face cu adevărat diferența în formarea unui profesionist. Suntem astfel bucuroși să putem oferi studenților și tinerilor absolvenți o mai bună pătrundere și înțelegere a profesiei de avocat și în egală măsură, șansa demarării timpurii a carierei” – a declarat Alina Popescu, avocat asociat coordonator al biroului din București.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *