Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații pe lista scurtă pentru premiul Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani

Este al patrulea an consecutiv în care Maravela|Asociații este recunoscută de către juriul The Lawyer European Awards. În acest an, firma a fost pusă pe lista scurtă pentru premiul Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani.

Această categorie a fost deschisă numai pentru firme independente cu sediul în Albania, Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia.

Membrii juriului au analizat evoluția firmelor in anul precedent și modul în care au gestionat presiunea mediului economic, păstrând în același timp un nivel ridicat al calității serviciilor pentru clienți. Au fost în egală măsură atenți la strategia firmelor și viziunea asupra viitorului, prin prisma dezvoltărilor semnificative din anul precedent și al investițiilor planificate.

Firmele au demonstrat abilitatea de a opera într-o economie globală, deținând inițiative strategice menite să crească volumul de mandate transfrontaliere primite sau încredințate.

“Pe lângă detalii privind creșterea și diversificarea portofoliului, diversitatea și pregătirea continuă a echipei, anul acesta s-a luat în considerare inclusiv folosirea tehnologiei și modul în care îmbunătățește calitatea serviciilor oferite clienților. Am înțeles de la reprezentanții The Lawyer European Awards că au fost foarte multe firme care au participat și anul acesta. Felicitări, așadar, tuturor finaliștilor. Ne bucurăm de rezultat, în plus acesta venind după succesul de anul trecut, când juriul ne-a acordat premiul pentru firma de avocatură a anului în România.” Gelu Maravela și Alina Popescu, Managing Partners ai Maravela|Asociații

Aflate la cea de-a noua ediție și structurate în 24 de categorii (țară, regiune, tipuri de tranzacții, referral dar premiind și cei mai buni avocați asociați coordonatori și avocați in-house), premiile etalează reușitele firmelor către restul industriei.

Ansamblul de jurizare este format din parteneri ai marilor case de avocatură și din reprezentanți din top managementul unor companii multinaționale. Lista conține nume mari, precum: Airbnb, Barclays, Bare Escentuals (Shiseido Group), Dixons Carphone, Hohan Lovells, Mills & Reeve, Mischcon De Reya, Navigators Insurance, Northrop Grumman, Orwell Group, Osborne Clarke, PayPal, Shoosmiths, Societe Generale, TLT, Travers Smith, TSYS International, Weightmans, Wolseley, Womble Bond Dickinson, WS Atkins.

Maravela|Asociații este prezentă alături de nume mari ale avocaturii de business europene, recunoscute pentru activitatea avută. Câștigătorii vor fi anunțați în luna martie, la Londra, în cadrul galei de decernare a premiilor ce va reuni peste 300 de avocați asociați coordonatori și seniori, pentru a relaționa și sărbători cele mai bune firme de avocatură din Europa.

Mai multe detalii despre The Lawyer European Awards, juriul și nominalizații acestei ediții se găsesc pe pagina oficială, la http://www.thelawyereuropeanevent.com/shortlist iar mai multe informații despre echipa Maravela|Asociaţii, ariile de practică acoperite și serviciile oferite veți găsi pe pagina oficială la http://www.maravela.ro sau contactându-ne direct la adresa office@maravela.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *