Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Mareș & Mareș, lider în topul Legal 500 al șaptelea an consecutiv

Mareș & Mareș a anunțat că a fost clasată pe prima poziție în topul anual al Legal 500, în practica de drept penal din România, pentru al șaptelea an consecutiv. De asemenea, Mihai Mareș este recomandat ca fiind unul dintre cei mai străluciți avocați penaliști din țara noastră.

Faptul că suntem recunoscuți de clienți ca având una dintre cele mai bune și mai experimentate echipe de drept penal din țară este una dintre marile noastre realizări din cei 10 ani în care ne-am specializat în această ramură de drept. Le suntem recunoscători clienților pentru încrederea pe care ne-o oferă an de an, care ne motivează constant să ne depășim limitele și să construim strategii de apărare redutabile.

Mihai Mareș

Reputatul ghid britanic reunește cele mai bune firme de avocatură din aproape toate jurisdicțiile din lume, în clasamente pe arii de practică bazate pe cercetări riguroase și interviuri cu clienții și competitorii firmelor.

De 33 de ani, Legal 500 analizează capacitățile firmelor de avocatură din întreaga lume, cu un program cuprinzător de cercetare revizuit și actualizat în fiecare an, pentru a oferi o viziune clară asupra pieței juridice globale. Legal 500 evaluează punctele forte ale firmelor de avocatură din peste 150 de jurisdicții. Ierarhizarea se bazează pe o serie de criterii care urmăresc să evidențieze echipele care oferă, în zona de practică, sfaturi cele mai avansate și inovatoare consilierilor corporativi. Cercetarea utilizează feedback-uri de la 300.000 de clienți din întreaga lume, trimiteri de la firme de avocatură și interviuri cu avocați de conducere din cabinetele private.

Clasamentul firmelor din România în practica de drept penal

Compania de avocatură aflată pe locul întâi în acest clasament este una dintre cele mai prestigioase firme românești specializate în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la faliment, delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *