Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Mihaela Hristea este noul Director de Marketing al Bergenbier

Bergenbier, al treilea mare jucător pe piața locală a berii din România, are un nou director de marketing în persoana Mihaelei Hristea, care a fost promovată în funcția de Brand & Consumer Excellence Director. Noul director de marketing și-a propus ca obiective accelerarea rezultatelor de business cu focus pe dezvoltarea unei echipe de top, redefinirea proceselor în cadrul departamentului de marketing și construirea unor mărci puternice, consecvente în mesaj și experiența oferită consumatorilor.

Mihaela Hristea lucrează în cadrul Molson Coors Romania din septembrie 2015, când s-a alăturat echipei de marketing ca Senior Brand Manager Bergenbier.

În această perioadă a revoluționat comunicarea brandului Bergenbier, cel mai mare brand din portofoliul companiei Bergenbier S.A. Sub coordonarea sa, direcția de comunicare a fost revitalizată complet, rolul fotbalului în strategia brandului a fost redefinit, iar Bergenbier a avut creșteri importante în market share și volume.

În perioada august 2017 – august 2018 a ocupat poziția de Brand & Consumer Excellence Marketing Manager la compania soră – Kamenitza A.D. –  din Bulgaria, parte din Molson Coors, unde a coordonat echipa de marketing și strategia de branduri și comunicare pentru tot portofoliul. Aceasta experiență internațională a ajutat-o la consolidarea cunoștințelor de marketing în domeniu și i-a oferit o valoroasă perspectivă asupra pieței de bere regionale.

Din această noua poziție, Mihaela va defini strategia de portofoliu pe termen lung, pilonii de creștere și opțiunile de investiții pentru o evoluție optimă a performanței brandurilor din portofoliul Molson Coors, având ca obiectiv creșterea cotei de piață a companiei și îmbunătățirea performanței financiare. Alături de o echipă dedicată, Mihaela Hristea va dezvolta campanii 360, orientate spre nevoile consumatorilor, clienților și realitățile pieței și va coordona comunicarea pentru brandurile din portofoliu.

„Sunt un om de marketing cu background de finanțe. Și asta am considerat mereu că mi-a adus succes. Cred că orice se poate realiza dacă îți dorești cu adevărat.  Iubesc ideile îndrăznețe, gândirea out-of-the-box, cuvântul meu preferat despre marketing este disruptive, dar totuși, pe lângă natura vulcanică a unui marketeer sunt și atentă la indicatorii financiari și cifrele de vânzări, și mă asigur că tot ceea facem este bazat pe date și principii clare. Primesc cu optimism această nouă provocare pentru că știu că am cele mai importante resurse: o echipă performantă și motivată și branduri puternice și iubite de către consumatori“, a declarat Mihaela Hristea, director de marketing.

Mihaela Hristea a absolvit cursurile universitare și de master ale Academiei de Studii Economice – București și are în portofoliul personal o experiență remarcabilă în cadrul departamentelor de Finanțe și Marketing în cadrul Procter & Gamble SEE, promovând pe rând în rolurile de Senior Financial Analyst, Brand Manager, In Store Communication & Shopper Marketing Leader și Senior Category Manager.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc, precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Despre Molson Coors Brewing Company

 Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare, care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum: Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală şi de Est, prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *