Search
Miercuri 22 Noiembrie 2023
  • :
  • :

O nouă ediție Empowering Women Leaders & Entrepreneurs

Pe 10 mai a.c. se întâmplă cea de doua ediție a evenimentului Business Review’s Empowering Women Leaders & Entrepreneurs, care reunește distinse doamne care au lucruri de spus și de împărtășit colegelor și colegilor din comunitatea de afaceri și juridică.

Vor exprima, printre alții și altele, opinii cu valoare adăugată femei cu realizări profesionale de excepție, cum ar fi Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Miruna Suciu, Managing Partner – Suciu Popa & Asociații, Livia Stan – Public Affairs & EU Funds, E.ON, Estera Anghelescu – Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland și Nicoleta Munteanu, Managing Partner la EURO INSOL și vicepreședinte CONAF.

Comunitatea de afaceri are o miză și o responsabilitate pentru egalitatea de gen și promovarea femeilor la locul de muncă și în comunitate. Potrivit organizatorilor, afirmarea femeilor este esențială pentru sănătatea și dezvoltarea socială a comunităților, familiilor și țărilor. Când femeile trăiesc o viață sigură și productivă, își pot atinge întregul potențial, contribuind cu abilitățile lor la forța de muncă și înrâurind bunul mers al economiei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *