Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

O nouă victorie în palmaresul Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Avocații Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices (AMLIP) au obținut în instanță o a doua hotărâre importantă pentru una dintre cele mai mari societăți multinaționale ce activează pe segmentul producției de unelte de pescuit, companie care are sediul central în Statele Unite ale Americii.

Prin Sentința Civilă 1876 din 18.10.2012, Tribunalul București a hotărât respingerea la înregistrare a unei alte mărci similare cu a clientului și este foarte importantă ținând cont că, prin aceasta, se oprește diluarea mărcii societății multinaționale.

Decizia nu este definitivă, fiind supusă apelului la Curtea de Apel București.

“Soluția obținută în fața Tribunalului București este urmarea eforturilor concertate ale unei echipe de avocați și experți specializați în dreptul proprietății intelectuale și litigii din cadrul AMLIP”, a declarat Andra Mușatescu, Managing Partner, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices.

Despre Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices/AMLIP/Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu.

În ultimii 15 ani, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices s-au dezvoltat continuu, numărându-se acum printre cabinetele de top din România.

Echipa este formată din tineri profesioniști, cu studii în Marea Britanie și în România și cu vaste cunoștințe în legislația Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internațională.

Mai mult, avocații și consilierii în proprietate industrială din cadrul acestor case sunt membri ai comitetelor de conducere ale celor mai prestigioase și importante organizații internaționale, atât în Europa cât și în lume, unde sunt extrem de activi, conlucrând cu ceilalți colegi din alte state la redactarea de rapoarte, propuneri de modificare a legislației în domeniu, documente care sunt prezentate în cadrul întâlnirilor de lucru din cadrul comisiilor din care fac parte.

Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu sunt considerate de publicații juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste și comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenței și UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputația în domeniul PI a atras cu sine mai mulți clienți internaționali cunoscuți” care “laudă serviciile de PI, incluzând și litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experiență în consultanța acordată în principal societăților multinaționale” (WTR1000), iar Dr. Andra Mușatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) și “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu sunt câștigătoare ale premiului pentru profesionalism și recunoaștere internațională la Gala Proprietății Intelectuale 2012, organizată de Finmedia. Premiul a fost ca o încununare a aprecierii internaționale pe care Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu le-au dobândit de-a lungul a peste 15 ani de activitate în domeniul proprietății intelectuale.

De asemenea, Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu au la activ și alte premii internaționale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuală în România”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 și “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor” în 2011 și 2012, acordat de Acquisition International Magazine, “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru M&A” în 2012, acordat de Acquisition International Magazine și recomandări în topuri precum WTR1000, Chambers & Partners, Legal 500 etc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *