Search
Luni 6 Iulie 2020
  • :
  • :

Ombudsmani, membri ai Comisiei de la Veneția, şi reprezentanți ai Avocatului Poporului vor discuta despre rolul Judecătorului și al Mediatorului în societate

Avocatul Poporului împreună cu Asociația Ombudsmanilor și Mediatorilor Francofoni organizează, în perioada 3-4 mai 2018, la București, seminarul „Judecătorul și Mediatorul instituțional”.

Participanții vor analiza, între altele, relația între Ombusmani și Magistrații-judecători, situațiile în care Ombudsmanul poate sesiza instanțele de judecată, forța Recomandării emise de către Ombudsman în raport cu răspunderea civilă stabilită de Judecător.

La seminar vor participa, pe lângă reprezentanți ai instituției Avocatul Poporului, membri ai Comisiei de la Veneția, Ombudsmani din Franța, Belgia, Canada, Albania, Madagascar, Maroc, Tunisia, Djibouti, Burkina Faso, Mali și Burundi.

Lucrările reuniunii debutează pe data de 3 mai 2018, orele 15:00, la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Bălcescu și se vor desfășura pe parcursul a două zile, cu participarea presei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *