Search
Vineri 17 Septembrie 2021
  • :
  • :

PeliPartners a asistat Jupiter Group în vânzarea centrului comercial Jupiter City către Supernova

PeliPartners a asistat Jupiter Group, un dezvoltator internațional, activ pe piața imobiliară din România de peste un deceniu, în vânzarea către Supernova Group, o companie imobiliară privată din Austria, concentrată pe sectorul de retail din CEE, al Jupiter City Shopping Center, prin intermediul unui contract de transfer de activitate. Deschis în 2008, Jupiter City Shopping Center este un centru comercial important din Pitești, având o suprafață închiriabilă brută de aprox. 45.000 mp, fiind dezvoltat pe o suprafață de peste 17 hectare. Strategia Jupiter Group a fost ieșirea de pe piața secundară de retail, pentru a se concentra asupra Bucureștiului.

Echipa PeliPartners a fost condusă de Francisc Peli și Alexandra Ioniță (Senior Associate) și i-a inclus pe Antonia Nică (Associate), Ana Atanasiu (Senior Associate) și Kodru Mansour (Associate).

Suntem mândri și recunoscători că am fost alături de clientul nostru cu care am dezvoltat o colaborare de lungă durată– Jupiter Group – în această tranzacție care marchează o revenire puternică a sectorului de retail din România. Această tranzacție nu numai că evidențiază angajamentul pe care îl avem față de clienții noștri, ci și devotamentul echipei noastre bine pregătite, care a reușit să gestioneze impecabil chiar și cele mai complexe aspecte ale tranzacției în mai puțin de patru luni.” a declarat Francisc Peli (foto), Managing Partner.

Despre PeliPartners

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. Mai multe detalii despre PeliPartners se pot găsi pe www.pelipartners.com.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *