Search
Marti 27 Iulie 2021
  • :
  • :

Asistat de PeliPartners, Immofinanz preia Bucharest Financial Plaza pentru 36 mil. euro

Societatea de avocatură PeliPartners a asistat fondul austriac Immofinanz în tranzacția prin care una dintre subsidiarele locale ale Immofinanz a preluat clădirea Bucharest Financial Plaza de la BCR, pentru un preț de achiziție de aproximativ 36 milioane de euro.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) și a inclus-o pe Alexandra Ioniță (Senior Associate)

Bucharest Financial Plaza este una dintre clădirile de referință din centrul Bucureștiului, fiind una dintre primele clădiri moderne dezvoltate în capitală.

Implicarea echipei de avocați a cuprins de la fazele incipiente ale analizei de due diligence cu privire la proprietate, la structurarea tranzacției și negocierea documentelor pentru achiziție, se arată într-un comunicat publicat de firma de avocatură.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *