Search
Vineri 19 August 2022
  • :
  • :

Platforma online care gestionează toate contractele comerciale ale firmei într-un singur flux

Platforma online ContrActual, prima din România dedicată în exclusivitate gestionării contractelor comerciale într-un singur flux complet automatizat, a intrat în funcțiune.

Creată dintr-o nevoie reală identificată în mediul de afaceri, platforma oferă soluția centralizată pentru întreg procesul de gestionare a oricărui tip de contract într-un singur loc, adică online. Astfel, întreaga arhivă de contracte ale unei companii poate fi accesată de oriunde și oricând. Platforma este disponibilă atât în română, cât și în engleză, se arată într-un comunicat transmis de casa de avocatură Hațegan Attorneys, partener juridic la ContrActual.

„Într-o companie, departamentul juridic a rămas ultimul bastion de cucerit de către era digitală. Toate celelalte departamente administrative, cum ar fi HR, finanțe, clienți, au fost digitalizate într-o mare măsură” – a declarat Av. Ioana Hațegan (foto), inițiatoarea platformei.

„Astfel, ContrActual vine în întâmpinarea departamentului juridic al oricarei companii și oferă soluția digitalizării procesului de gestionare a contractelor. Așa cum am văzut de ceva vreme, și în special în timpul pandemiei, digitalizarea este direcția în care merge lumea și reprezintă un aspect esențial în dezvoltarea oricărei companii. Este nevoie să ne adaptăm vremurilor și în  domeniu juridic. Este timpul să mergem la nivelul următor”, a mai spus Ioana Hațegan.

Potrivit acesteia, ContrActual aliniază nevoile juridice ale companiei cu soluția digitală și reprezintă „vehiculul” potrivit, prin care acest lucru se poate realiza.

Printre beneficiile oferite de platforma ContrActual sunt: simplificarea procesului redactării, negocierii și semnării unui contract, gestionarea eficientă a contractelor  în derulare și arhivarea inteligentă a contractelor.

Platformele de acest gen, numite lifecycle contract management, sunt deja întâlnite în piețele economice mai dezvoltate. Așa cum sugerează și denumirea în engleză, platforma ContrActual integrează digital toate aspectele specifice procesării contractelor: redactare, editare, negociere, aprobare, semnare, monitorizare, reînnoire, încetare. În plus, utilizatorul poate oricând afla în timp real în ce stadiu se afla un anumit contract în compania sa.

La realizarea platformei, Hategan Attorneys, una dintre cele mai mari case de avocatură din vestul țării, a asigurat expertiza juridică. Dezvoltarea tehnică a platformei a fost asigurată de către asociația Code4Romania.

Oricine dorește, poate să  încerce platforma gratuit pentru 10 zile. Tot ce trebuie să faci e să îți creezi un cont pe www.contractual.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *