Search
Vineri 19 August 2022
  • :
  • :

Profil Lady Lawyer – Irina Albușel

ALBUȘEL IRINA  Avocat titular

Casa de avocatură IRINA ALBUȘEL LAW OFFICE

Poziţie/Funcţie: Partener Coordonator

Studii:

  • Universitatea Bourgogne, Dijon, Franța, Facultatea de Drept – “Dreptul Afacerilor”- Master (2004 -2005)
  • Paris 1 “Panthéon  Sorbonne” –  Collège Juridique d’Etudes Européennes în colaborare cu Universitatea București, Facultatea de Drept – Licență și Master (2000 -2004)
  • Universitatea București, Facultatea de Drept  – Licență (2000 -2004)
  • Colegiul Național Sf. Sava, București (1996 – 2000)

Experiență:

Partener Coordonator Irina Albușel LAW OFFICE,

Consilier european de mărci și desene

2015 – Prezent

Avocat, Managing Associate,  Reff &Asociații SCA, societate de avocatură afiliată Deloitte Romania

2006 – 2015 (from junior to managing associate)

Consilier Juridic

Cabinet de Proprietate Intelectuală M. Oproiu
2005 – 2006

Contact:

E-mail: irina@albusel.ro

Site: www.albusel.ro

Profil:

Irina Albușel are o experiență de 15 ani în domeniul juridic, dintre care aproape 14 ani ca avocat în cadrul Baroului București. În calitate de avocat specializat în consultanță juridică specifică avocaturii de business, Irina a acordat asistenţă juridică în proiecte complexe în special de drept comercial, financiar-bancar, real estate şi proprietate intelectuală.

În noiembrie 2019, biroul de avocatură coordonat de Irina a împlinit 4 ani de activitate. Această perioadă poate fi numită drept o etapă profesională distinctă în care experiența acumulată anterior, atât tehnică, dar și de management, precum și dorința de a dezvolta arii noi în practica de consultanță și de a avea o contribuție benefică semnificativă în activitatea de business a clienților, au reprezentat principalii piloni pentru asigurarea unei creșteri continue a numărului de proiecte și pentru diversificarea portofoliului de clienți.

Clienții cabinetului activează în industrii diverse, precum real estate, sectorul serviciilor financiare, tehnologie, industria farmaceutică, sectorul de fashion retail sau sectorul industriei agro-alimentare.

Experiența în domeniile juridice de nișă precum dreptul proprietății intelectuale și protecția datelor cu caracter personal, cu incidență în oricare dintre industriile mai sus menționate, au generat identificarea de soluții legale inovative, armonizate cu nevoile și specificitatea business-ului clientului.

În calitate și de consilier în proprietate industrială, Irina a fost implicată în mandate complexe de reprezentare a clienților în fața EUIPO  (European Union Intellectual Property Office) sau WIPO (World Intellectual Property Organization) și care au presupus, în numeroase ocazii, colaborarea cu avocați sau consilieri de proprietate intelectuală din alte jurisdicții.

Irina a fost distinsă cu premii în domeniul proprietății intelectuale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *