Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Raiffeisen Capital & Investment și-a întărit echipa de vânzări

Mihai Lazăr (foto) se alătură diviziei de investiții a Raiffeisen Bank România, Raiffeisen Capital & Investment, în calitate de director vânzări și va administra și coordona activitățile de vânzare și operațiunile de tranzacționare specifice portofoliului de produse al companiei.

Mai mult de cinci ani, Mihai Lazăr a condus activitatea de vânzare și, începând din 2011, și operațiunile de tranzacționare acțiuni și produse structurate în ING Bank, sucursala București, departamentul Piețe de Capital. Echipa din care a făcut parte a reușit performanța să fie al doilea cel mai activ jucător al pieței de acțiuni din România, în 2012. Mihai Lazăr este apreciat de investitorii instituționali locali și străini, care l-au desemnat, în 2010, al șaselea în topul brokerilor din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), conform studiului “Thomson Reuters Extel Survey”.

În 2011, Mihai a făcut parte din echipa consorțiului care a realizat cea mai importantă listare la BVB, listarea tehnică a Fondului Proprietatea, iar în 2012 a administrat, împreună cu echipa ING, cea mai mare ofertă publică desfășurată în ultimii ani pe piața bursieră, tranzacția privind transferul pachetului minoritar la Azomureș.

Mihai Lazăr este membru al Asociației locale CFA încă din 2009, când a primit certificarea CFA și a fost înregistrat în 2008 de FSA în Marea Britanie și SEC în SUA pentru a putea oferi servicii financiare clienților instituționali înregistrați în respectivele piețe.

Raiffeisen Capital & Investment (RCI) este banca de investiții a grupului Raiffeisen în România. RCI are o experiență solidă pe piața de capital din România, ca rezultat al implicării sale în cele mai importante tranzacții desfășurate până în prezent: cea mai mare listare la Bursa de Valori București de până acum (Fondul Proprietatea), cele mai mari oferte publice inițiale (IPO) de acțiuni de până acum (Transgaz, Teraplast, Transelectrica), precum și două dintre cele mai mari oferte de obligațiuni corporatiste (emisiunile Raiffeisen Bank și Finansbank). În prezent, RCI este Lead Manager al ofertei publice secundare a Transgaz și este Manager în cadrul Consorțiului selectat pentru intermedierea ofertei publice inițiale și listării Romgaz.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *