Search
Marti 7 Iulie 2020
  • :
  • :

Raiffeisen scade dobânda la lei

raiffeisenRaiffeisen Bank reduce începând de joi dobânzile la creditele de consum negarantate (Flexicredit), acordate în lei (dobânda fixă) cu 1%. Scăderea dobânzii se adaugă ofertei promoționale deja existente, prin care orice credit contractat până la sfârșitul lunii iulie 2013 are comisioane de analiză și de administrare zero.

Raiffeisen Bank va oferi cliențiilor care își încasează venitul într-un cont deschis la bancă, cu o reducere de dobanda de încă 1%, față de cea standard.

Astfel, pentru un împrumut de 15.000 de lei, DAE este de 14,93% pe termen de 5 ani, rezultând o rată lunară de 349 lei, iar  suma totală de plată este de 20.941 lei.

„Raiffeisen Bank face un pas în direcția iefinirii creditelor în lei, un pas firesc, în condițiile în care și dobânda de politică monetară ne așteptăm sa aibă un trend de scădere. Cred ca anul acesta vom vedea scădere la dobânzi atât pentru depozite cât și pentru credite, dar nu va fi o scădere agresivă, ci una treptată. Pe termen limitat am eliminat și comisioanele la creditul de nevoi personale, astfel încât singurul cost să fie dobânda“, spune Steven van Groningen, președintele Raiffeisen Bank.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *