Search
Sambata 6 Iunie 2020
  • :
  • :

Reducere de dobândă pentru creditele garantate în lei

unicredit-tiriacUniCredit Țiriac Bank a redus, începand cu luna octombrie, cu până la 2,31%, dobânzile pentru toate facilitățile de credit garantate cu ipotecă acordate în lei.

“Produsele de creditare în lei îi aduc clientului câteva avantaje foarte importante : presupun un avans mai mic pentru cei care își încasează veniturile în moneda locală, permit un grad de  îndatorare mai mare în comparație cu creditele în valută și aduc stabilitate bugetelor clienților comparativ cu împrumuturile în moneda străină. Ținând cont de aceste beneficii pentru clienții nostri și de cererea în creștere pentru facilitățile în lei, am redus dobânzile pentru a îi sprijini și încuraja pe cei care doresc să le acceseze “, spune Petrișor Costin, Director Produse & Segmente Retail UniCredit Țiriac Bank.

La creditul ipotecar/imobiliar pentru achiziție locuință (dobândă variabilă pe toată perioada de creditare), dobânda a fost redusă de la 7,28% la 5,77% (Robor 3M + 2,49%).

La creditul ipotecar/imobiliar pentru achiziție locuință (dobândă fixă în primii trei ani apoi, din anul patru, dobândă variabilă), dobânda fixă a fost redusă de la 8,3% la 6,53%. Dobânda variabilă începând cu anul patru este 7,28% (Robor 3M + 4%)

La creditul pentru aranjamente/modernizari/dezvoltări (dobânda variabilă pe toată perioada de creditare), dobânda a fost redusă de la 8,28% la 6,65% (Robor 3M + 3,37%)

La creditul pentru aranjamente/modernizări/dezvoltări (dobândă fixă în primii trei ani apoi, din anul patru, dobândă variabilă), dobânda fixă a fost redusă de la 8,7% la 6,39%, iar dobânda variabilă începând cu anul patru este 8,28% (Robor 3M + 5%)

La credit pentru refinanțare Umbrella (dobândă variabilă pe toată perioada de creditare), dobânda a fost redusă de la 8,28% la 6,65% (Robor 3M + 3,37%)

La creditul pentru refinațare Umbrella (dobândă fixă în primii trei ani apoi, din anul patru, dobândă variabilă), dobânda fixă a fost redusă de la 8,7% la 6,39%. Dobânda variabilă începând cu anul patru este 8,28% (Robor 3M + 5%).

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *