Search
Luni 20 Mai 2019
  • :
  • :

SymphoPay atrage o nouă rundă de finanțare, în valoare de 650.000 euro

SymphoPay, platforma de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare în valoare de 650.000 euro condusă de Early Game Ventures, fond finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate. La rundă au participat un sindicat  de entități format din GECAD Ventures, Sparking Capital și alți business angels. Tranzacția fost asistată juridic de casa de avocatură DLA Piper Dinu.

 SymphoPay este o firmă a fost înființată în 2015 de doi tineri antreprenori, Daniel Nicolescu și Sebastian Ioniță, un fintech  care a adus valoare adăugată și soluții complementare modului în care se desfășoară în prezent plata la POS în magazinele tradiționale. Până la acest moment, compania a primit investiții de peste 1,4 milioane euro.

SymphoPay oferă comercianților și băncilor accesul în timp real asupra terminalelor de plată și integrează tranzacțiile cu platforme de marketing sau loializare. O componentă inovatoare a soluției este și posibilitatea de a tranzacționa pentru comercianți multipli utilizând un singur terminal. Acest fapt permite SymphoPay să livreze soluții de plată către curieri, brokeri de asigurări sau rețele de colectare a plăților.

Platforma este integrată deja cu 3 bănci comerciale, existând și alte negocieri avansate pentru cooptarea altor instituții de credit și rețele de comercianți.

Soluția este certificată de către Visa și MasterCard și este conformă cu standardul de securitate PCI-DSS. Printre companiile ce folosesc soluția SymphoPay se numără FAN Courier și eMAG.

Integrarea soluției SymphoPay este foarte ușor de efectuat pentru comercianți, compania oferind protocoale API pentru sistemele de operare Windows și Android. Pentru bănci, integrarea presupune setarea unui canal securizat tip VPN, platforma fiind capabilă să emuleze în totalitate protocoalele de comunicare existente ale băncii.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *