Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Un nou director general la Hidroelectrica

agliÎncepând cu data de 23 iunie 2014, prin decizia EURO INSOL – Administratorul Judiciar al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru (foto), Director al Directiei Producere Energie Electrica va exercita și atribuțiile funcției de Director General al Hidroelectrica. Agliceru îl înlocuiește din aceasta funcție pe Mihail Stănculescu, care din motive medicale, nu mai poate exercita atribuțiile funcției de Director General.

Ovidiu Agliceru are o experiență de peste 28 ani în domeniul energetic. A absolvit Facultatea Electrotehnică la Institutul Politehnic din Cluj Napoca în anul 1986. A lucrat la debutul carierei în sucursalele societății Hațeg și Buzău ca inginer și apoi ca șef secție. În perioada 1993-1999, Agliceru a ocupat funcția de Director Tehnic și de Producție la Filiala Electrocentrale Buzău. În toată perioada a participat la puneri în funcțiune de obiective hidroenergetice importante pentru Hidroelectrica.

În perioada 1999-2000 a fost promovat în funcția de Director General Adjunct Tehnic la sediul central al Hidroelectrica.

Din noiembrie 2006 a fost numit Șef Serviciu Inspecție Generală, iar din iunie 2009 până în 2013 a ocupat funcția de Director la Direcția Control Intern. Începând cu 16 ianuarie 2013 a trecut pe funcția de Manager la Departamentul Control Intern.

Din august până în octombrie 2013 Agliceru a fost membru al Directoratului Hidroelectrica, iar din octombrie este Directorul Direcției Producere Energie Electrică.

Vorbește fluent engleza și germana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *