Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

act Botezatu Estrade a asistat OncoChain la o rundă de investiții de 380.000 de euro

act Botezatu Estrade a asistat OncoChain în obținerea unei prime runde de investiții de 380.000 de euro. Runda de finanțare seed a fost condusă de Cleverage Venture Capital și a inclus, de asemenea, o rundă de equity crowdfunding pe platforma Seedblink, precum și doi investitori privați din rețeaua Growceanu, se arată într-un comunicat publicat de oficialii societății de avocatură.

Ștefan Botezatu și Andrei Hâncu

OncoChain a fost fondată în 2019 de doi specialiști în oncologie din Timișoara, Mădălin-Marius Margan și Roxana Margan, împreună cu o echipă de ingineri experimentați și consultanți în afaceri, devenind rapid una dintre cele mai de succes start-up-uri med-tech din România. Compania dezvoltă o platformă de date din domeniul oncologiei, colectate din practica clinică de zi cu zi, care are ca scop standardizarea, colectarea și agregare datelor anonimizate de la pacienții care suferă de cancer, creând astfel posibilitatea de a genera analize utile care pot sprijini deciziile de business și de a seta direcțiile de cercetare pentru companiile farmaceutice, și care ar aduce, totodată, o plus-valoare pentru furnizorii de servicii medicale.

act Botezatu Estrade Partners a asistat OncoChain în elaborarea și negocierea documentelor de investiție, precum și în finalizarea demersurilor corporative specifice din Olanda, unde este încorporată OncoChain, menționează comunicatul citat. Firma de avocatură are o experiență vastă cu privire la asistarea start-up-urilor în a-și defini în mod clar, încă de la început, forma juridică și de reglementare, facilitând și eficientizând astfel proiectele de investiții și finanțare. Echipa de avocați a fost coordonată de Ștefan Botezatu (Managing Partner), avocat cu o experiență profesională de peste 21 de ani și Andrei Hâncu, avocat tech, specializat în chestiuni legate de investiții.

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță cu 400 de avocați în 10 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală (România, Austria, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Olanda).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *