Search
Marti 22 Iunie 2021
  • :
  • :

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ își întărește practica de Restructurare și Insolvență prin alăturarea avocatului Remus Rusu, reputat în restructurare și litigii

Societatea bpv GRIGORESCU ȘTEFANICĂ anunță că Remus Rusu, avocat specializat în restructurare și litigii, s-a alăturat firmei începând cu 1 septembrie 2020.

Remus Rusu (foto) are o experiență de peste 15 ani ca jurist al mai multor bănci din România. Ultimii 10 ani i-a petrecut ca şi consilier în restructurare, redresare financiară și litigii pentru una dintre cele mai mari bănci din România. Din poziția sa, el a consiliat și a reprezentat banca, în calitate de creditor, în restructurări extrajudiciare de anvergura, precum și în proceduri de insolvență și a reprezentat banca în litigiile privind insolvența sau falimentul unor debitori persoane juridice sau fizice.

Remus va consolida practica de restructurare și insolvență a firmei, unde va lucra alături de partenerul Alexandru Rusu la dezvoltarea acestei practici deja proeminente, specializată în reprezentarea creditorilor în cazuri dificile. Firma are un portofoliu de primă clasă de clienți internaționali și locali și cu experiență în unele dintre cele mai complexe cazuri de insolvență din ultimii ani, inclusiv în calitate de consilier în proceduri de insolvență și în mai multe cazuri de arbitraj internațional de succes pentru un creditor din top 10, în cea mai mare insolvență din România de până în prezent.

În 15 ani ca jurist în sistemul bancar, am învățat că lucrul cu o echipă multidisciplinară cu capacități profesionale excelente, valori etice și reputație impecabilă este foarte apreciat de creditori. Mă bucur să mă alătur unei astfel de echipe.”, a declarat Remus Rusu.

Cu Remus, câștigăm un profesionist experimentat, cu o reputație excelentă pe piață, care va contribui considerabil la dezvoltarea practicii noastre de restructurare. Suntem norocoși să îl avem la bord”, afirmă Alexandru Rusu, coordonatorul practicii de restructurare și insolvență. „Vom continua să îmbinăm cunoașterea și tehnologia pentru a putea oferi un serviciu excepțional clienților noștri, într-o zonă care este în mod tradițional marcată de complexitate și lipsă de transparență”, a continuat Alexandru Rusu, Partener Fondator al bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ.

De asemenea, Remus Rusu va sprijini Fractal Insolvență, societatea adiacentă de administrare a insolvenței, în legătură cu procedurile aflate în administrarea sa.

Despre bpv Grigorescu Ștefănică           

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocatură de afaceri cu o ofertă completă de servicii. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *