Search
Duminica 21 Iulie 2024
  • :
  • :

Charalampos Mazarakis este noul CEO al Telekom Romania Mobile Communications

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere.

Începând cu 2 mai 2023, domnul Charalampos MazarakisChar (foto), președintele Consiliului de Administrație Telekom Romania Mobile Communications SA va conduce compania acționând ca Director General (CEO). Cu peste 27 de ani de experiență profesională internațională în funcții de Top Management, domnul Charalampos Mazarakis conduce Consiliul de Administrație al Companiei din ianuarie 2016 și cunoaște foarte bine piața telecom, extrem de competitivă, din România. Abilitățile sale de management, angajamentul pe termen lung și dedicarea sa față de Companie reprezintă fundamentul următorului capitol de succes al Telekom Romania Mobile Communications SA.

Suntem bucuroși că domnul Charalampos Mazarakis a acceptat acest rol pe lângă responsabilitatea sa actuală de Director Financiar al Grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE.

Domnul Mazarakis va continua să dețină rolul de Director  Executiv Financiar al grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE. Înainte de a se alătura Grupului OTE, în iulie 2012, în calitate de Director Executiv Financiar al Grupului OTE, a fost Director Executiv Financiar (CFO) al Băncii Naționale a Greciei în perioada 2010 – 2012, iar din 2008 până în 2010 a fost Director Executiv Financiar (CFO) și Membru al Comitetului Executiv al TITAN Group.

Dl. Mazarakis a ocupat diverse poziții executive în Grupul Vodafone: Director Financiar al Grupului și Membru al Consiliului de Administrație în Grecia (1999-2006), Director General în Ungaria (2006-2007), Director Executiv de Operațiuni și Vicepreședinte al Consiliului de Administrație (2007-2008). A deținut poziția de Director Financiar si Membru al Consiliului de Administratie al Georgia Pacific-Delica din Grecia (1997-1999), anterior, intre 1991 si 1997, lucrând ca Manager de Analiză Financiară la Procter & Gamble, inițial in Atena si apoi ca manager de grup, la sediul central european din Bruxelles, Belgia.

Domnul Mazarakis deține o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Pireus (cu distinctie) si un MBA de la Fisher College of Business de la Ohio State University (Wielder Scholar), unde a detinut postul de Asistent universitar in Finante.

Noua conducere multumește doamnei Dina Tsybulskaya pentru contribuția-cheie la dezvoltarea Telekom Romania Mobile Communications. Doamna Tsybulskaya s-a alăturat Companiei în septembrie 2021 si a jucat un rol esențial în călătoria de transformare a Companiei, dupa despărțirea de afacerile fixe, în octombrie 2021.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *