Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

CNSC a respins contestațiile celor de la Rațiu&Rațiu împotriva altor firme de avocatură

 

 

snloConsiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins contestația făcută de Societatea Profesională de Avocați cu Răspundere Limitată Rațiu&Rațiu împotriva rezultatului procedurii de atribuire având ca obiect servicii juridice pentru Societatea Complex Energetic Oltenia Târgu Jiu. CNSC a dispus continuarea procedurii.

În solicitarea de respingere a rezultatului procedurii firma  Rațiu&Rațiu a cerut reevaluarea ofertelor acuzând doi concurenți că au “preț neobișnuit de scăzut”.

Este vorba de ofertele depuse de SCA Jinga, Maravela & Asociații și de Asociația Bulboacă & Asociații – Bulboacă & Asociații Tax SRL.

În cazul judecat de CNSC cei de la Jinga, Maravela & Asociații au depus o cerere de intervenție accesorie care a fost acceptată.

Acordul – cadru de servicii având ca obiect „Servicii Juridice-Servicii de asistență juridică și reprezentare, consultanță juridică și elaborare opinii juridice” se referă la:

–        asistență juridică și reprezentare în domeniul expropierilor și/sau materia impozitelor și taxelor;

–        consultanță, asistență juridică și reprezentare în negocierea și/sau derularea contractelor de credit;

–        consultanță juridică și elaborarea de opinii juridice în materia dreptului referitor la: fuziuni și achiziții, drept societar, dreptul muncii, consultanță în sectorul energetic.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *