Search
Miercuri 19 Decembrie 2018
  • :
  • :

Concurs Național de Procese Simulate de Drept Comercial

ELSA București organizează în perioada 4-6 mai, prin departamentul Activități Academice și în parteneriat cu bpv Grigorescu Ștefănică, Concursul Național de Procese Simulate de Drept Comercial aflat la prima ediție, adresat studenților de anul III și IV, de la toate facultățile de drept din țară.

Concursul reprezintă oportunitatea perfectă pentru studenții cunoscători de Drept Comercial de a-și aprofunda noțiunile teoretice prin aplicarea lor la o speță concretă, atent pregătită de avocați din domeniu de la bpv Grigorescu Ștefănică.

În plus, deoarece concursul depășește granițele locale, studenții își vor putea măsura cunoștințele cu participanți din întreaga țară și vor înțelege mai multe despre modul în care se învață Dreptul la toate facultățile.

Echipele vor fi alcătuite din două persoane, iar înscrierea se realizează până în data de 30 martie prin completarea următorului formular: https://goo.gl/EwptWy.

Pe 31 martie, se vor transmite speța de selecție și regulamentul concursului, urmând ca memoriile realizate pe baza acesteia să fie trimise până în data de 14 aprilie, la adresa nmcc.comercial@bucuresti.elsa.ro.

Finaliștii vor fi anunțați pe 22 aprilie, urmând ca etapa orală a concursului să se desfășoare în perioada 4-6 mai, la Facultatea de Drept, Universitatea din București, sub atenția unui juriu format din avocați de la bpv Grigorescu Ștefănică.

Câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani, stagii de practică și cărți, oferite cu sprijinul bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ.

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este o societate de avocați de afaceri situată în segmentul 1 al topului societăților de avocați din România cu expertiză în sectorul Tehnologie, Media și Telecomunicații. Societatea are o ofertă completă de servicii (full service) pentru proiecte și litigii complexe și o combinație unică de competențe juridice și fiscale.

Ca membru fondator al bpv LEGAL, societatea are acces nemijlocit la o rețea de societăți de avocatură de afaceri cu peste 150 de avocați în birourile din Bratislava, Budapesta, Praga și Viena, precum și din centrul de excelență și asistență în dreptul European al concurenței din Bruxelles.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa nmcc.comercial@bucuresti.elsa.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *