Search
Vineri 5 Iunie 2020
  • :
  • :

Cosmote lansează un smartphone propriu

COSMOTE-XploreCosmote România lansează Cosmote Xplore, primul smartphone cu un procesor Quad Core, care dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, un touchscreen LCD de 4 inci cu o rezoluție de 800×480 pixeli și funcționează cu sistemul de operare Android, 4.1.2 Jelly Bean.

Xplore este un telefon simplu, are o cameră foto de 5MP cu autofocus și bliț LED ce permite realizarea de fotografii de înaltă calitate.

Noul telefon sub brand propriu Cosmote este compatibil cu funcția HD Voice, astfel încât conversațiile vor avea o calitate audio de o claritate de cristal și zgomot de fundal redus, sporind acuratețea apelului. Cosmote Xplore oferă conectivitate Wi-Fi Direct și Bluetooth 4.0 și are o memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 4GB, care poate fi extins până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Xplore are o baterie de tip Li-Ion de 1800mAh, Radio FM și GPS pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare și vine cu o serie de aplicații utile pre-instalate, precum web’n’walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation și Tărâmul Basmelor powered by Cosmote.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *