Search
Miercuri 22 Noiembrie 2017
  • :
  • :

COSMOTE România lansează abonamentele All Free

Pe măsură ce nevoile de comunicare ale consumatorilor devin tot mai complexe, COSMOTE România își extinde portofoliul de abonamente. Astfel, începând cu data de 26 martie, clienții au la dispoziție planurile tarifare All Free, care includ minute naționale/internaționale către Zona 1 și SMS-uri naționale, împreună cu trafic de date, perfecte pentru persoanele cu nevoi extinse de comunicare, eliminând grija rețelei apelate.

COSMOTE All Free 600 și COSMOTE All Free 1000 acoperă toate nevoile de comunicare, oferind beneficii de la minute naționale și SMS-uri naționale, până la trafic de date inclus. Mai mult, minutele naționale pot fi, de asemenea, utilizate pentru apeluri internaționale către Zona 1 (rețele fixe din Europa și rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel). Astfel, cei care aleg unul dintre cele două abonamente noi au mai multă libertate de a comunica, indiferent de rețeaua utilizată de către partenerul de conversație.

All Free 600 oferă, pentru doar 13 euro/lună (TVA inclus), 600 minute naționale/internaționale către Zona 1, 600 SMS-uri naționale și 200 MB trafic de date, în timp ce All Free 1000 oferă, pentru 21 euro/lună (TVA inclus), 1.000 de minute naționale/internaționale către Zona 1, 1.000 de SMS-uri naționale și 400 MB trafic de date.

În plus, dacă doresc chiar mai multe beneficii, clienții COSMOTE își pot îmbogăți planurile tarifare cu extraopțiuni ce oferă minute naționale și internaționale, minute și SMS-uri în rețea. Astfel, aceștia vor primi 50 sau 100 de minute naționale/internaționale către Zona 1 pentru 3.72 euro/lună, respectiv 6.82 euro/lună (TVA inclus); sau 500 de minute în rețea și 500 SMS-uri în rețea / 1.000 de minute în rețea și 1.000 de SMS-uri în rețea pentru 3.72 euro/lună, respectiv 6.82 euro/lună (TVA inclus).

Noile abonamente sunt disponibile pentru clienții noi și existenți, rezidențiali sau de business, care semnează un contract nou pentru 12 sau 24 de luni. Oferta promoțională este valabilă până pe 30 aprilie 2013.

Pentru clienții prepaid, la începutul lunii martie, COSMOTE a lansat extraopțiunea All Free, marcând o nouă premieră pe piața românească de cartele preplătite prin includerea de minute și SMS-uri, care pot fi utilizate indiferent de rețea. Extraopțiunea include 350 de minute naționale/internaționale, 350 SMS-uri naționale și 100 MB trafic de date, pentru doar 5,89 euro credit. Apelurile voce pot fi realizate către orice rețea națională sau către destinații internaționale fixe din țările Uniunii Europene sau rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel. Oferta este disponibilă până pe 31 martie cu posibilitate de prelungire.

COSMOTE România avea, la 31 decembrie 2012, aproximativ 6,3 milioane de clienți. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a rețelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populație și 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezență în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienți în Grecia, Albania, Bulgaria și România.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *