Search
Joi 21 Noiembrie 2019
  • :
  • :

COSMOTE România lansează comercial serviciile 4G

cosmote-4gCOSMOTE România lansează comercial serviciile 4G, în București (zona de nord), Otopeni, Ploiești, Cluj, Iași și în stațiunile turistice Sinaia, Bușteni, Predeal. Rețeaua 4G furnizează o experiență de utilizare semnificativ îmbunătățită, permițând viteze de descărcare de până la 75 Mbps, respectiv de încărcare de până la 37,5 Mbps. Banda astfel extinsă este disponibilă pentru a răspunde exigențelor crescânde ale consumatorilor în privința capacității serviciilor de date.

Pentru a facilita și mai mult accesul produselor și al serviciilor sale în centrul unei existențe tot mai dependente de conectivitate, noua rețea 4G a COSMOTE este disponibilă pentru descărcarea și încărcarea datelor inițial prin două modemuri, Huawei E3276 și ZTE MF823, fiecare la prețul de 99 lei (TVA inclus), respectiv prin intermediul tabletei Samsung Galaxy Note LTE 10.1, la 1.369 lei (TVA inclus), achiziționate împreună cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani.

Clienții de date existenți, precum și cei noi care dispun de aceste dispozitive au acum la dispoziție extraopțiunea 4G Extension, care poate fi activată în magazinele din rețeaua COSMOTE din aria de acoperire 4G, împreună cu abonamentele Connect 3G S-XXL și cu abonamentul Connect T. Pentru planurile tarifare S, M și L din portofoliul Connect 3G, extraopțiunea poate fi activată pentru o taxă lunară de 5 euro (TVA inclus), în timp ce pentru restul (Connect XL, Connect XXL și Connect T) este inclusă promoțional pentru întreaga perioadă contractuală, singura condiție fiind aceea de a avea un SIM dedicat și un terminal 4G compatibil. De asemenea, utilizatorii care doresc trafic de date adițional la viteze 4G, au la dispoziție extraopțiunea 4G Extra, care se poate aplica la un abonament Connect 3G cu 4G Extension activat și care oferă 1GB cu viteze de până la 75 Mbps, în schimbul unei taxe de 3,72 euro (TVA inclus).

“Păstrându-ne promisiunea de a adresa cele mai rafinate cerințe ale consumatorilor, introducem astăzi experiența COSMOTE 4G la viteze uimitoare. Dezvoltarea graduală a rețelei 4G și a portofoliului de produse este continuă, în linie cu strategia noastră de extindere a rețelei broadband, care reprezintă de altfel principalul pilon al planurilor noastre de investiții. COSMOTE va depune în perioada următoare toate eforturile necesare furnizării unor servicii de o calitate ireproșabilă și a unei experiențe de utilizare la cel mai înalt nivel”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

COSMOTE România avea, la 31 decembrie 2012, aproximativ 6,3 milioane de clienți. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a rețelei din Europa, conform raportului Citigroup, din iunie 2007. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populație și 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezență în sud-estul Europei, care are o bază de 20,4 milioane de clienți în Grecia, Albania, Bulgaria și România.Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *