Search
Marti 25 Februarie 2020
  • :
  • :

EximBank finanțează Vernicolor

vernicolor-romaniaEximBank a acordat un credit de investiții de peste 14 milioane de lei, necesar pentru achiziția unei noi linii tehnologice, companiei Vernicolor din Oradea.

Vernicolor – parte a grupului francez cu același nume – a demarat un proiect investițional pentru dezvoltarea capacității de producție care constă în achiziționarea unui utilaj pentru activitatea de cromare decorativă, respectiv o linie tehnologică de galvanizare. Aceasta va permite societății să realizeze repere cromate care sunt din ce în ce mai solicitate în domeniul auto.

Investiția pe care Vernicolor o va derula la Oradea presupune introducerea unei noi tehnologii de cromare decorativă – un procedeu de cromare prin depunere electrolitică de ultimă generație, ce protejează împotriva coroziunii și dă un aspect lucios pieselor tratate – fiind utilizată atât în industria auto, cât și în industria componentelor electronice.

”Din 2006, de la înființare, compania a fost și este într-un proces continuu de dezvoltare, având proiecte anuale în acest sens. În ultimii trei ani au fost achiziționate trei noi linii de vopsire și un robot automatizat pentru una din linii. Pentru 2013-2014 ne-am planificat să implementăm acest nou proiect de investiții – achiziția unei linii de cromare – și ne bucurăm că, având susținerea EximBank, vom putea derula această investiție. Această investiție ne va permite să consolidam leadership-ul pe care îl avem în tehnologia de decorare a pieselor din plastic și să ne dezvoltăm pe piața constructorilor auto germani (BMW, Mercedes) – o piață strategică pentru Vernicolor”, a declarat Francois Tailbot, administratorul Vernicolor România.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *