Search
Miercuri 24 Iulie 2019
  • :
  • :

Lege5 Mobile, noi funcționalități

Lege5-MobileIndaco Systems completează aplicația Lege5 Mobile cu două noi funcționalități de top – „Urmărire modificări” și „Dosare în instanță” .

Lege5 Mobile este un instrument extrem de util posesorilor de terminale mobile cu sisteme de operare Android, iOS și Windows Phone 8, care doresc să se bucure de o informare legislativă completă.

Prin noua funcționalitate de „Urmărire modificări”, utilizatorul se bucură de o informare legislativă facilă, oriunde și oricând, până la nivelul de paragraf. Noutățile dintr-un act normativ sunt vizibilele și ușor de urmărit, compararea afișând prevederile nou introduse, prin îngroșare, iar textul eliminat, prin tăiere.

În plus, cu aplicația Lege5 Mobile descărcată gratuit din Windows Store sau Google Play, utilizatorul rămâne în permanență conectat la cele mai noi informații legislative, prin notificările lansate în aplicație, după încărcarea Monitoarelor Oficiale și modificărilor legislative, în baza de date.

Avantajele aplicației Lege5 Mobile cresc prin achiziționarea unui abonament, caz în care utilizatorul poate filtra modificările legislative pe domenii de interes.

Prin funcția „Dosare în instanță”, utilizatorul găsește rapid dosarele în instanțele de judecată din România, fie după numărul dosarului, fie după numele persoanelor sau societăților implicate, direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Opțiunea de căutare oferă oricărei persoane interesate informații complete la zi, gratuite, privind instanța, secția, ședințele din desfășurarea procesului și stadiul dosarului.

Mai mult, dacă utilizatorul dorește să rămână la curent cu noutățile referitoare la un dosar, Lege5 Mobile permite urmărirea acestuia, în baza unui abonament. Astfel, dosarele urmărite sunt importate în mod automat în Calendarul Juridic, iar utilizatorul primește notificări prin e-mail când apare o ședință nouă și cu 5 zile înainte de începerea unei ședințe.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *