Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Luiza Onofrei, cooptată Senior Associate la Dentons România

Dentons România  și-a întărit practica sa reprezentativă în domeniul dreptului imobiliar prin cooptarea Luizei Onofrei în poziția de Senior Associate.

Sunt  încântată  să mă alătur celei mai importante practici imobiliare din România. Echipa Dentons oferă consultanță cu privire la cele mai importante tranzacții din piața locală și regiune de aproape 20 de ani și sunt mândră să lucrez alături de cei doi parteneri, clasați în topul Chambers.

Luiza Onofrei, Senior Associate

Cu o experiență de peste un deceniu, Luiza aduce o expertiză solidă în domeniul fuziunilor și achizițiilor de real estate, dezvoltarea proiectelor imobiliare, negocierea contractelor în domeniul construcțiilor, leasing și reglementare, se arată într-un comunicat al companiei de avocatură.

Înainte de a se alătura echipei Dentons, Luiza a lucrat în biroul din București al unei mari firme de avocatură cu sediul la Londra precum și la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Luiza reprezintă a doua recrutare importantă în practica de drept imobiliar a firmei din ianuarie, după Cristian Popescu, care este cel mai experimentat avocat specializat pe proiecte de agricultură din România. Luiza se alătură echipei noastre într-un moment de schimbare radicală și fără precedent în industria imobiliară, pe măsură ce  sectorul logisticii crește in mod accelerat, tehnologiile prop-tech încep sa domine, iar echilibrul balanței dintre serviciu și viața personală cunoaște o schimbare dramatică.

Bogdan Papandopol, partener și coordonator al practicii de Real Estate

Dentons îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din 80 de țări, menționează comunicatul citat. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială, confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici, se mai aarată în document.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *