Search
Joi 9 Aprilie 2020
  • :
  • :

Mediul de afaceri sub lupa Consiliului Concurenței

LM Events organizează Conferinţa „Mediul de afaceri sub lupa Consiliului Concurenței” ediția a III-a, în data de 6 iunie 2016, la Amfiteatrul Albastru, CCIR, Business Center. 

Activitatea Consiliului Concurenţei se desfăşoară pe două componente principale: una preventivă, de monitorizare a pieţelor şi supraveghere a actorilor de pe aceste pieţe şi una corectivă, menită să restabilească şi să asigure dezvoltarea unui mediu concurenţial normal.

Astfel, misiunea autorităţii române de concurenţă poate fi definită sintetic ca fiind aceea de a proteja şi de a stimula concurenţa pe piaţa românească în vederea dezvoltării unui mediu concurenţial normal, pentru ca, în final, să se asigure o promovare cât mai bună a intereselor consumatorilor.

• “Consiliul Concurenței va continua să fie un gardian al intereselor consumatorilor și, în general, un avocat al piețelor ca mijloc optim de alocare eficientă a resurselor”, subliniază Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței.
• Anul 2015 a fost extrem de intens și în România în domeniul concurenței, cu mult dinamism în zona autorității de control, un număr record de investigații și decizii de sancționare, precum și modificări importante de legislație.
• Conferința Mediul de afaceri sub lupa Consiliului Concurenței se desfășoară anual. În cea de-a treia ediție vom dezbate probleme importante pentru companii, instituții de stat, asociații patronale și profesionale. Evenimentul va fi unul interactiv, urmând să fie prezentare mai multe studii de caz.

Speakeri

Sesiunea I

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței (confirmat)

Daniela Bădilă, Director General, Consiliul Concuței (confirmat)

Nicolae Havrileț, Președinte, ANRE(confirmat)

Cristian Gavrilă, Managing Partner, Tănăsescu, Gavrilă și Asociații (confirmat)

Ciprian Boloș, Director, Direcția Strategie, Cooperare și Management Integrat, Poșta Română (confirmat) 

Sesiunea II

Raul Mihu, Partener, Dentons (confirmat)

Cristian Pârvan, Președinte, Patronatul Serviciilor Private din România (confirmat)

Cristina Catai, Șef Departament Strategie și Programe CN Poșta Română (confirmat)

Pentru înregistrare, vă rugăm să ne scrieți pe adresa: mihaela.odica@legalmagazin.ro – Mihaela Odică, Marketing Manager, Legal Magazin, sau să completați următorul formular de inregistrare.

 Click AICI pentru a afla mai multe detalii şi pentru a vedea prezentarea conferinţei.

Despre Legal Magazin

• Bazele Legal Magazin & Legal Magazin Events au fost puse de o echipă cu experiență semnificativă în media și în piața realizării de evenimente corporate. Scopul acestui proiect este acela de a oferi o platformă de promovare și informare pentru mediul de afaceri, pentru societățile de avocatură, dar și pentru celelalte profesii liberale din România.
• Proiectul nostru cuprinde publicația Legal Magazin, divizia specială de evenimente Legal Magazin Events și site-ul
legalmagazin.ro. Conținutul actualizat și variat, cu accent pe avocatura de business, legislație și mediul corporate, dar și noua interfață dinamică, fac din legalmagazin.ro un portal unic în mass-media de profil.
• Începând cu luna aprilie a acestui an, revista Legal Magazin trece la un nou nivel de dezvoltare în încercarea de a fi mai aproape de prietenii și susținătorii săi. Vă informăm că alături de noi a venit un nou partener-asociat cu o casă de producție de televiziune, împreună cu care am demarat un nou proiect media, Legal Magazin Media Grup (LMMG), destinat să lărgească paleta de servicii oferite clienților noștri. Proiectul vizează creșterea frecvenței edițiilor revistei Legal Magazin de la cea trimestrială de până acum, la cea lunară, multiplicarea ofertei de promovare a clienților noștri prin realizarea unor emisiuni de televiziune și de radio, diversificarea ofertei noastre prin servicii de streaming video online și sporirea numărului de evenimente organizate de Legal Magazin Media Grup și a calității acestora.

Contact:
• Mihaela Odică, Marketing Manager, Legal Magazin
• Tel. 0740370294
• E-mail: mihaela.odica@legalmagazin.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *