Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

Mihai Anița va conduce departamentul Servicii de Audit al PwC România

Mihai Anița va prelua, de la 1 iulie 2021, conducerea departamentului de Servicii de Audit al PwC România, înlocuindu-l pe Kenneth Spiteri, care va continua ca Partener de Audit și de asemenea, va conduce proiectele de transformare referitoare la strategia de resurse umane ale PwC România.

Îmi propun, ca împreună cu echipa excepțională de parteneri pe care o am alături, să contribui la extinderea și dezvoltarea serviciilor de audit într-o lume marcată de schimbări continue și incertitudini, în care companiile au nevoie de tot mai multe informații privind perspectivele și riscurile pe care le-ar putea întâmpina și modalitatea în care le pot face față

Mihai Anița, Partener de Audit PwC România

Mihai este Partener de Audit, Lider al serviciilor integrate pentru clienții din domeniul bunuri de consum și retail și Lider al serviciilor dedicate companiilor antreprenoriale din PwC România. El s-a alăturat PwC în 1995 si este membru al Asociației Contabililor Autorizați Autorizați din Marea Britanie (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR). El a absolvit Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Institutului Politehnic București și deţine o diplomă de master în sisteme si aparatura de bord.

În ultimii 7 ani, Kenneth a condus departamentul de audit cu dăruire, distincție și echilibru. Îl felicit pe Mihai pentru promovare și sunt încrezător că va conduce departamentul de Audit cu energie și motivație, pentru a ne dezvolta serviciile, cu beneficii valoroase atât pentru clienți, cât și pentru echipă.

Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

PwC România marchează în acest an 30 de ani de activitate pe piața locală, fiind prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989.  În prezent, echipa PwC România şi Moldova numără peste 800 de profesioniști și este coordonată de 21 Parteneri, având birouri deschise în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța şi Chișinău.

PwC România numără peste 800 de profesioniști și este coordonată de 21 parteneri, având birouri deschise în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța şi Chișinău. PwC este o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *