Search
Joi 11 August 2022
  • :
  • :

Dinu Bumbăcea, noul country managing partner la PwC România

Dinu Bumbăcea devine country managing partner PwC România începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Ionuț Simion, care a condus compania timp de 6 ani. Ionuț va continua în cadrul PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienți strategici, precum și practica de prețuri de transfer la nivelul Europei Centrale și de Est.

Mă bucur să preiau conducerea firmei unde mi-am început cariera în urmă cu 28 de ani și îi mulțumesc lui Ionuț pentru rezultatele excepționale din timpul mandatului său. Trăim vremuri fără precedent, care ne-au arătat cât de vulnerabili suntem, dar mai ales cât de puternici suntem împreună.

Dinu Bumbăcea

Cu peste 28 de ani de experiență în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu este liderul Departamentului de Consultanță pentru Afaceri PwC România. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gamă largă de proiecte de consultanță în România și Europa Centrală și de Est, în diverse industrii. Este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Sunt onorat că am avut privilegiul să conduc șase ani PwC România, perioada în care serviciile noastre s-au dezvoltat constant, devenind liderii pieței de consultanță din România și contribuind în mod activ la consolidarea mediului de afaceri românesc. Doresc să le mulțumesc clienților firmei pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a adăuga valoare afacerilor acestora.

Ionuț Simion

PwC România numără peste 800 de profesioniști și este coordonată de 21 parteneri, având birouri deschise în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța şi Chișinău. PwC este o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *