Search
Miercuri 25 Aprilie 2018
  • :
  • :

ONV LAW găzduiește Întâlnirea Regională EMEA 2017 a Interlaw

Firma de avocatură de elită ONV LAW a găzduit săptămâna trecută la București, între 8 și 11 iunie, Întâlnirea Regională EMEA 2017 a Interlaw.

Interlaw este o rețea internațională de firme de avocatură independente, de elită, clasată de către Chambers & Partners la categoria “Elită Globală”. Cu peste 7.000 de avocați în peste 140 de orașe din întreaga lume, Interlaw se poate lăuda cu capacitatea și posibilitatea de a mobiliza avocați pentru clienți internaționali, oriunde pe plan mondial ar dori aceștia să își desfășoare activitatea. Looking Inward – Thinking Forward a fost tema programului de dezvoltare profesională din acest an și 80 de avocați din cadrul Interlaw din peste 40 de firme de avocatură din 40 de țări, au petrecut patru zile în România pentru a discuta și a aborda provocările generației Milenialilor și ale leadershipului.

“Găzduirea întâlnirii Interlaw EMEA la București a fost o experiență minunată pentru ONV LAW. A fost un exemplu perfect de lucru în echipă și de prietenie, care a demonstrat încă o dată că puterea Interlaw stă nu numai în competențele profesionale excelente și în reputația fiecărui membru, ci și în cantitatea enormă de energie umană investită de către fiecare în parte în prietenie și împărtășire. Aceste lucruri și-au pus cu adevărat amprenta în această organizație și, ca membri, suntem mândri că facem parte din ea”, spune Mihai Voicu, partener ONV LAW.

Grupurile de lucru organizate pe arii de practică (SBT) s-au întâlnit în cadrul conferinței. Discuțiile au oferit o ocazie interactivă de a vorbi despre diferitele experiențe din regiune și de a-și îmbunătăți abilitățile profesionale în arii de practică cum ar fi Fuziuni & Achiziții, Arbitraj și ADR, Dreptul Muncii, IP / IT, Taxe, Concurență și Distribuție, Real Estate, Drept Bancar, Fiscal și Insolvență.

În cadrul acestor întâlniri au fost invitați speakeri din România, cum ar fi domnul Cristian Nacu, Senior Adviser și fost partener al Enterprise Investors, care a vorbit despre piața de fuziuni și achiziții din România.

Dl Dan Vișoiu, secretar general al Curții Internaționale de Arbitraj București (BIAC), a discutat despre regulile de arbitraj BIAC. Dl. Ioan Iacob, Managing Partner al Qualitance, împreună cu dl. Dan Cautis, vicepreședinte asociat la Universitatea Georgetown, au vorbit despre “Digitalizarea la locul de muncă”, viitorul tehnologiei și ceea ce înseamnă pentru industria serviciilor profesionale. În cadrul acestei ediții s-a lansat și SBT-ul în domeniul Achizițiilor Publice, prezidat de Alina Bilan, partener ONV LAW.

Colegele noastre din cadrul grupului de Femei avocați din Interlaw (Women Lawyers of Interlaw) au analizat situația femeilor în mediul de afaceri și juridic din România, împreună cu invitata specială și coach, Diana Voicu. În cadrul sesiunii plenare de vineri Mike Mister de la Grupul Møller PSF, Churchill College, Universitatea din Cambridge, Marea Britanie și Maria de Freitas de la Fundația pentru Studii Progresiste Europene au discutat împreună cu participanții despre provocările generației Milenialilor și ale leadershipului.

Despre ONV LAW

ONV LAW este membru al Interlaw din 2014 și este singura firmă de avocatură din România a Interlaw. ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 15 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant, și acordă consultanță juridică de afaceri și reprezintă în instanță mai mult de 300 de clienți din România și internaționali, într-o gamă largă de domenii juridice, precum achiziții publice și concesiuni, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului precum și dreptul digital.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *