Search
Miercuri 28 Iulie 2021
  • :
  • :

PeliPartners: Alpha Bank Group a vândut hotelurile Venetia, Central și Opera

Alpha Real Estate Services (ARES), membră a Alpha Bank Group, a vândut către Zeus International Group, într-o tranzacție transfrontalieră de tip share deal, trei hoteluri emblematice din centrul Bucureștiului – Hotel Venetia, Hotel Central și Hotel Opera. ARES a fost asistată în această tranzacție de societatea de avocatură PeliPartners.

Carmen Peli și Andreea Cărare

Echipa PeliPartners a fost condusă de Carmen Peli și le-a inclus pe Andreea Cărare (Senior Associate) și Delia Catrina (Associate).

“Suntem foarte încântați că am avut ocazia să contribuim la această tranzacție pentru clientul nostru Alpha Group și să asistăm la energizarea optimismului investitorilor străini în ceea ce privește activele hoteliere de calitate” a declarat Carmen Peli.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații companiei au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *