Search
Miercuri 10 August 2022
  • :
  • :

Promovări la NNDKP. 30 de avocați fac un pas înainte

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat o serie de promovări aferente anului 2021, în cadrul echipei sale.

Astfel, un avocat face pasul la nivelul Parteneriatului NNDKP, un avocat promovează la poziția de Asociat Manager și alți 3 avocați sunt numiți Avocați Seniori, se arată într-un comunicat al societății de avocatură. În 9 arii de practică au fost făcute promovări – de consultanță și litigii, precum și în echipele regionale din Timișoara și Cluj-Napoca ale NNDKP. În total, 30 de avocați fac un pas înainte în cadrul echipei.

Roxana Abrașu

Roxana Abrașu (Dreptul Muncii) a fost promovată pe poziția de Partener al NNDKP. Roxana este și coordonator al practicii de Dreptul Muncii a firmei.

Stefan Ionescu

Ștefan Ionescu (Drept Bancar și Finanțări) a fost promovat pe poziția de Asociat Manager.

Emanuel Flechea

Mihai Fifoiu

Emanuel Flechea, Mihai Fifoiu și Vladimir Plugărescu (Corporate/M&A, Energie și Resurse Naturale) au fost promovați pe poziția de Asociați Seniori.

Vladimir Plugărescu

NNDKP înseamnă o echipă integrată legal & tax formată din 32 de parteneri, peste 100 de avocați și consultanți fiscali și 70 de angajați în departamentele administrative, în București și în birourile regionale ale firmei.

De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, echipa NNDKP a oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *