Search
Sambata 11 Iulie 2020
  • :
  • :

Romexpo a inaugurat săli de conferințe climatizate cu ajutorul pompelor de caldură geotermală

RomexpoRomexpo anunță că, începând cu 17 iunie 2013, sălile de conferință Titulescu, Madgearu și Brâncuși beneficiază de un nou sistem de climatizare realizat cu ajutorul pompelor de caldură geotermale, o investiție în premieră în rândul centrelor expoziționale din România.

Întreaga lucrare  a fost finalizată în interval de o lună și jumătate,cel mai important efect direct al folosirii acestui sistem de climatizare îl constituie reducerea costurilor – consumul de electricitate fiind redus în medie cu 70%.

Sistemele geotermale transferă căldura de la pământ la imobil pentru modul de încălzire și de la imobil la pământ în modul de racire, acest transfer fiind posibil prin intermediul circulației apei.

“Suntem deosebit de onorați să fim deschizători de drumuri în utilizarea acestei tehnologii de către centrele expoziționale din România. Prin activitatea noastră ne dorim să oferim mereu cele mai bune condiții expozanților noștri și odată cu acest pas demonstrăm calitatea serviciilor oferite. Bineînțeles că planurile de viitor includ extinderea proiectului la nivelul tuturor pavilioanelor Romexpo și depunem toate eforturile în acest sens” a declarat Mariana Suciu, Director General Romexpo S.A.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *