Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

Schimbări în managementul Hidrolectrica

hidroOdată cu reintrarea în insolvență, schimbarea managementului Hidroelectrica a reprezentat o prioritate pentru administratorul judiciar al societății, acesta identificând drept una din cauzele principale ale insolvenței managementul deficitar al companiei.
După numirea unui nou Director al Direcției Financiare și a Managerului Departamentului Financiar, postul de Șef Serviciu Contabilitate, din cadrul Departamentului de Contabilitate, Control și Planificare a fost ocupat, începând cu data de 2 aprilie, de către Roxana Laura Panaitescu.
Panaitescu are o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil. În perioada 2001-2006 a ocupat funcția de Manager Raportări IFRS la Brau Union România, pentru ca în perioada 2006-2008 să dețină poziția de Manager Financiar al Accenture Service.
În perioada 2008-2009 a ocupat poziția de manager al Departamentului Consolidare și Raportare Financiară din cadrul Petrom, pentru ca începând cu 2010 și până la 1.04.2014, Panaitescu să fie Senior Manager în cadrul Departamentului de Taxe la KPMG România.
Pentru postul de Șef Serviciu Audit Public Intern a fost selectat și numit în funcție, începând cu data de 2 aprilie 2014,  Petronel Chiriac. Acesta are o experiență de peste 15 ani, ocupând poziții de top în conducerea unor multinaționale cu profil divers de activitate.
Atât Panaitescu cât și Chiriac au participat la procesul de selecție organizat de Administratorul Judiciar și derulat prin firma Pedersen&Partner
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *