Search
Miercuri 24 Iulie 2019
  • :
  • :

Șerban Toader a fost reconfirmat în funcția de Senior Partner al KPMG

serbanȘerban Toader (foto) a fost reconfirmat în funcția de Senior Partner al KPMG în România și Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv. Toader a preluat mandatul inițial de Senior Partner în 2007. “Sunt onorat că am fost reconfirmat în această poziție. Succesul înregistrat de KPMG în această perioadă marcată de provocări este rezultatul performanței deosebite a angajaților și a partenerilor, alături de un portofoliu impresionant de clienți. Le mulțumesc tuturor”, a declarat Toader.

În calitate de Senior Partner al KPMG în România și Moldova, Toader coordonează guvernanța și strategia firmei și reprezintă interesele companiei atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. “Șerban a dat dovadă de leadership energic într-un context economic turbulent și a fost un promotor al inovației în companie, un element hotărâtor pentru dezvoltarea durabilă a firmei”, a declarat Frank Dostalek, Președinte și CEO al KPMG în Europa Centrală și de Est. “Sunt mulțumit că Șerban își va continua mandatul și sunt încrezător că firma își va continua ascensiunea în următoarea perioadă, oferind servicii de înaltă calitate clienților noștri”. Creșterea cifrei de afaceri a companiei în mandatul lui Șerban confirmă tendința pozitivă a anilor recenți, în condițiile în care mediul economic a rămas dificil.

Pentru viitor, Toader este optimist cu privire la perspectivele companiei în România. “Cred în continuare că trebuie să încurajăm oamenii de afaceri din România să fie întreprinzători, să privească spre viitor, să inoveze și să își urmărească obiectivele de creștere. Mediul de afaceri a devenit din ce în ce mai sofisticat și mă bucur că echipa KPMG asistă cu succes clienții în proiecte complexe,  unele dintre ele unice în România și chiar în Europa. Un element strategic al noului meu mandat rămâne investiția în oameni și identificarea talentelor în domeniul auditului, fiscalității și consultanței în afaceri. Există un optimism pe care îl văd în fiecare zi la colegii mei și vom continua să avem încredere în succesul nostru si al comunității în care trăim”.

La nivel regional, Șerban este membru în Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrala si de Est. În România este membru al Consiliului Director al Consiliului Investitorilor Străini, asociația celor mai importanți investitori străini din România, și membru în Consiliul Director al United Way. Șerban Toader este membru CAFR, CECCAR, ACCA UK și a primit o serie de distincții academice, printre care Executive MBA de la Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, Paris, University of Edinburgh School of Management, London Business School și Harvard Business School.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *