Search
Joi 9 Aprilie 2020
  • :
  • :

Simion, Nere & Iordache a participat la primul forum în domeniul serviciilor imobiliare, organizat de Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română

Avocații Adrian Simion și Dragos Iordache, parteneri în cadul Societatii Civile de Avocati Simion, Nere & Iordache, au participat la primul forum în domeniul serviciilor imobiliare, organizat de Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română.

Evenimentul a avut drept scop să reunească toți agenții economici activi în domeniul imobiliar și cel al construcțiilor, precum și promovarea acțiunilor comune ale tuturor participanților în domeniul imobiliar din România.

Am fost onorați să dăm curs învitației Camerei de Comerț Bilaterală Eleno-Română, cu atat mai mult cu cat societatea noastra are în portofoliu numerosi clienti pentru care oferă consultanta în achizitia si dezvoltarea imobiliara, chiar de la stadiul greenfield, în domeniul antreprizelor si subanteprizelor de constructii.

Avem totodata experiență în finanțarea imobiliară, un bun exemplu fiind leasing-ul imobiliar, domeniu în care am fost implicați de la apariția acestui produs în România” a declarat Adrian Simion, Managing Partner al ai S.C.A. Simion, Nere & Iordache.

S.C.A. “Simion, Nere & Iordache” a fost înființată în anul 2003 și oferă servicii în drept societar, achizitii si dezvoltare imobiliara, drept financiar – bancar, leasing financiar și operațional, recuperarea creanțelor, soluționarea litigiilor, dreptul muncii și drept penal.

Cu o experință de peste 14 ani, societatea ocupă un loc notabil pe piața serviciilor juridice, printre clienții societății numărându-se jucători importanți din piața societăților de leasing, financiar bancară, FMCG, a construcțiilor sau a serviciilor medicale.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *