Search
Joi 23 Septembrie 2021
  • :
  • :

Tarife roaming UE disponibile acum în Croația pentru clienții Cosmote România

Oana-Cristea,-Wholesales-DeCOSMOTE România introduce în avans tarifele promoționale de roaming reglementate de UE disponibile în Croația, una dintre cele mai faimoase destinații turistice, preconizată să intre în Uniunea Europeană începând cu 1 iulie 2013. Astfel, de astăzi, clienții rezidențiali și de business pot beneficia  de tarifele corespunzătoare Grupului 1 ale planului de tarifare standard Roaming Avantaj, ale opțiunii Roaming Traveler sau ale extraopțiunilor Travel & Surf, și în timpul călătoriilor în Croația.

Prin utilizarea Roaming Avantaj, toți clienții postpaid și prepaid, de business și rezidențiali, beneficiază de tarifele corespunzătoare Grupului 1: 0,29 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri inițiate, 0,08 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri primite și 0,09 Euro/SMS (fără TVA) pentru mesaje trimise și 0,70 Euro (fără TVA)/MB pentru trafic de date în roaming.

„Croația este una dintre cele mai frumoase destinații turistice alese de români pentru vacanță, iar acum toate momentele speciale petrecute aici pot fi împărtășite cu familia și prietenii. Chiar înainte de intrarea oficială a Croației în Uniunea Europeană, oferim tuturor clienților prețuri promoționale, astfel încât să nu aibă grija costurilor și să se bucure mai mult de șederea lor în această țară frumoasă”, a declarat Oana Cristea (foto), Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Mai mult, minutele naționale și internaționale incluse în abonamente pot fi utilizate pentru a vorbi din străinătate, activând gratuit extraopțiunea Roaming Traveler, iar utilizatorii de Internet pot beneficia de mai mult trafic de date, de la 30MB până la 300MB, cu prețuri care încep de la 2,48 euro (TVA inclus) până la 24,8 euro (TVA inclus) cu ajutorul extraopțiunilor Travel & Surf.

COSMOTE România avea, la 31 martie 2013, aproximativ 6,1 milioane de clienți. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a rețelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puțin de cinci ani, COSMOTE România și-a depășit competitorii în ceea ce privește rețeaua de acoperire națională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populație și 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezență în sud-estul Europei, care are o bază de 20,4 milioane de clienți în Grecia, Albania, Bulgaria și România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *