Search
Marti 26 Mai 2020
  • :
  • :

UniCredit Țiriac Bank și RBS România anunță finalizarea transferului legal al business-ului de retail

UniCredit-TiriacUniCredit Țiriac Bank și RBS România anunță finalizarea transferului legal al business-ului de Retail și Royal Preferred Banking al RBS (Bank) Romania S.A. către UniCredit Țiriac Bank S.A. și UniCredit Consumer Financing IFN S.A. .

Pe 5 august începe perioada de tranziție, în decursul căreia clienții cu produse de creditare vor continua să fie deserviți de către RBS România în numele UniCredit Țiriac Bank până la 15 septembrie, dată la care întregul proces de tranziție va fi finalizat. Clienții care dețineau la RBS România doar produse de cont curent, depozite și servicii asociate au fost deja transferați cu succes la UniCredit Țiriac Bank, în urma exprimării acordului în acest sens.

„Etapele parcurse până în prezent în procesul de transfer al clienților de la RBS România demonstrează că am făcut o alegere potrivită pentru toate părțile implicate. Dorim să le mulțumim clienților pentru încrederea acordată și să le demonstrăm că suntem un partener pe care se pot baza, punându-le la dispoziție produse și servicii competitive, experiență vastă și consultanți bine pregătiți, printr-o amplă rețea   un Call Center performant. În plus, beneficiem de o strategie de dezvoltare pe piața de Retail și de resursele necesare pentru a crește alături de clienții noștri ” a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Țiriac Bank și Country Chairman al grupului UniCredit în România.

„Faptul că aproape toți clienții noștri și-au exprimat acordul în legătură cu migrarea conturilor lor la UniCredit Țiriac Bank ne-a întărit părerea că am luat cea mai bună decizie vânzând business-ul nostru de Retail și Royal Preferred Banking către UniCredit Țiriac Bank. Vom continua să ne servisăm clienții cât mai bine pe parcursul perioadei de tranziție, care se va finaliza complet pe data de 15 septembrie. În ceea ce privește strategia de business pe care o va urma RBS în România, vom continua să fim o bancă dedicată clienților persoane juridice, oferind produse de tranzacții bancare și trezorerie competitive și inovative segmentului pe care ne concentrăm, companii de top internaționale și locale de dimensiuni mari și clienți instituționali” a declarat Henk Paardekooper, Președinte și CEO RBS România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *