Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Adriana Stoian, head of tax la Schoenherr și Asociații

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA anunță numirea unui nou coordonator al practicii sale de consultanță fiscală în România. Începând cu 24 februarie 2021, Adriana Stoian (foto) preia rolul de head of tax în cadrul firmei.

Schoenherr a pus bazele practicii de consultanță fiscală în anul 2013, cu scopul de a le oferi clienților săi servicii juridice și fiscale integrate. Consultanța fiscală a devenit curând unul dintre domeniile importante de expertiză ale firmei în România, generând cerere atât ca parte a unor soluții multidisciplinare, cât și ca serviciu de sine stătător.

„Cooptarea Adrianei vine într-un moment de maturitate a practicii de consultanță fiscală a Schoenherr. Suntem convinși că experiența ei remarcabilă va asigura menținerea nivelului ridicat de calitate a serviciilor oferite de către firmă clienților noștri în acest domeniu. Totodată, avem încredere că, împreună cu Adriana, vom putea să explorăm noi direcții de dezvoltare a practicii noastre specializate‟ – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații SCA.

Adriana Stoian are peste 20 de ani de experiență profesională în acest domeniu, dezvoltată atât în cadrul unei companii Big4 și în firme locale de consultanță fiscală (independente sau afiliate unor firme de avocatură), cât și în echipa unui important jucător din domeniul petrol și gaze.

„Văd, în continuare, un potențial extraordinar în piață pentru soluțiile complete, care integrează servicii juridice și fiscale. Mă bucur să preiau acest rol, care îmi va permite dezvoltarea acestui potențial împreună cu echipa Schoenherr, prin accesul la resurse și standarde internaționale, combinat cu o poziție puternic ancorată în realitățile locale‟ – a spus Adriana Stoian.

Ea îl înlocuiește la coordonarea practicii de consultanță fiscală a companiei în România pe Theodor Artenie, care și-a anunțat decizia de a prelua un rol similar într-o altă firmă. „Theodor a fost un membru important al echipei noastre și îi suntem recunoscători pentru rolul său în dezvoltarea practicii de consultanță fiscală a firmei. Îi dorim succes în ce și-a propus.‟ – a adăugat Sebastian Guțiu.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud Est, unde operează 15 birouri. Firma și-a început activitatea în România în urmă cu 25 de ani, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru companiile locale și multinaționale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *