Search
Vineri 23 Septembrie 2022
  • :
  • :

Armașu și Gál, promovați în schema companiei Schoenherr și Asociații

Compania de avocatură Schoenherr și Asociații anunță promovarea a doi avocați din cadrul echipei de dispute resolution. Începând cu luna februarie 2021, Iustin Armașu devine local partner, iar Andrea Gál, senior attorney at law.

Iustin Armașu, local partner și Andrea Gál, senior attorney at law

„Anul acesta, Schoenherr aniversează 25 de ani de la intrarea pe piața din România. Se împlinesc, totodată, 13 ani de la lansarea practicii de dispute resolution a firmei în București, care a devenit una dintre principalele noastre arii de expertiză” – a declarat Sebastian Guțiu, managing partner Schoenherr și Asociații și coordonatorul practicii de dispute resolution a firmei.

„Aceste promovări se înscriu pe linia planurilor noastre de a continua dezvoltarea acestei practici cu o echipă dinamică de profesioniști”, a mai spus Guțiu.

Sebastian Guțiu, managing partner

Iustin Armașu (local partner) este avocat din anul 2011. El s-a alăturat Schoenherr în 2015 ca membru al echipei de dispute resolution, fiind implicat într-un număr semnificativ de litigii și arbitraje, precum și proceduri de insolvență și reorganizare. Are experiență considerabilă în litigii de contencios administrativ și fiscal (în special în domenii precum achiziții publice, concurență, protecția consumatorului, fiscal), precum și în litigii între profesioniști. A lucrat într-o o serie de cazuri de arbitraj internațional, inclusiv dosare derulate sub regulile ICC sau arbitraje ICSID privind investițiile.

Andrea Gál (senior attorney at law), care este avocat din 2014, face parte din echipa Schoenherr din anul 2017. Experiența ei profesională a început cu gestionarea de proiecte de volum mare de dosare în legătură cu pretenții referitoare la daune din asigurări și a evoluat la a acoperi asistență juridică într-un număr considerabil de litigii de dreptul muncii, litigii între profesioniști, litigii de contencios administrativ, precum și cazuri de arbitraj internațional, inclusiv arbitraje privind investițiile.

„Avem încredere în calitățile de excepție ale colegilor noștri promovați în ultima perioadă și în importanța rolului pe care vor continua să îl joace în dezvoltarea practicii noastre de dispute resolution” – a afirmat Sebastian Guțiu, referindu-se atât la promovările de anul acesta, cât și la promovarea în poziția de senior attorney at law a Norei Olah, anunțată la jumătatea anului trecut.

Nora Olah, senior attorney at law

Nora Olah (senior attorney at law din iulie 2020) este avocat din anul 2012 și parte a echipei Schoenherr din anul 2017. Are experiență semnificativă în acordarea de asistență juridică în litigii de contencios administrativ și fiscal (cu accent pe domeniile fiscal, protecția consumatorului, concurență), litigii între profesioniști (în special în sectoarele bancar, asigurări, agricultură), litigii de real estate și construcții, precum și în proiecte complexe de recuperare creanțe. A lucrat de asemenea, într-o serie de dosare de arbitraj internațional, inclusiv arbitraje privind investițiile.

Echipa de dispute resolution a Schoenherr și Asociații este recunoscută pentru activitatea în litigii și arbitraje, insolvență și reorganizare, white-collar crime, fiind cotată de organisme internaționale de cercetare a pieței de avocatură precum Chambers and Partners și Legal500.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România de 25 de ani, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *