Search
Vineri 5 Martie 2021
  • :
  • :

Baroul Timiș a alocat pe website-ul propriu o rubrică dedicată avocaților cu sediul secundar în raza baroului Timiș

Începând cu data de 24.06.2020, a fost implementată o nouă funcționalitate pe websiteul www.baroul-timis.ro, respectiv o rubrică dedicată avocaților cu sediul secundar în raza Baroului Timiș.

La adresa https://baroul-timis.ro/frontend/web/site/tablou-a… se vor regăsi următoarele informații: numele și prenumele avocatului, numărul de telefon, adresa de email, forma de exercitare a profesiei, modalitatea de exercitare a profesiei, instanțele unde are dreptul să pună concluzii, adresa sediului secundar din raza Baroului Timiș și, respectiv, baroul din care face parte.

De asemenea, avocații cu sediul secundar în raza Baroului Timiș au acces, începând de astăzi, la platforma internă, la toate funcțiile acesteia, cu excepția Serviciului de Asistență Judiciară (avocații pot face parte din SAJ numai în cadrul baroului de care aparțin) și, respectiv, a aplicației de plată online a contribuției lunare la bugetul CAA (datorată filialei CAA din care fac parte).

Avocații cu sediul secundar în raza Baroului Timiș pot utiliza aplicația de plată online a cotei datorată bugetului Baroului Timiș. Pe măsură ce vor fi înscriși în baza de date, avocații în cauză vor primi un email de informare în acest sens, cu menționarea utilizatorului și a parolei de acces la platforma internă, care poate fi ulterior personalizată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *