Search
Miercuri 22 Noiembrie 2017
  • :
  • :

Blue Air a introdus orarul de vară 2014, cu cele mai mici tarife

Aeronava-Blue-Air-Compania de transport aerian Blue Air a introdus la vânzare Orarul de vară 2014, online pe site-ul propriu, prin Call Center sau la agențiile partenere. Pasagerii Blue Air pot alege oricare din cele 26 de destinații europene unde operează compania. Biletele de avion sunt acum disponibile la tarife începând de la 25,99 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate), iar perioada de călătorie este 30 martie – 25 octombrie 2014.

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air, se adresează celor care călătoresc des cu avionul, în interes personal sau de afaceri, celor care știu că biletele de avion achiziționate din timp au tarife foarte scazute și, în special, celor care au învățat să-și planifice din timp vacanțele.

„Blue Air își continuă activitatea în același stil smart și își îndeamnă pasagerii să-și planifice deja călătoriile pentru anul viitor, deoarece acum pot beneficia de cele mai bune prețuri la biletele de avion. Și în 2014, pasagerii noștri se pot bucura de destinațiile cu tradiție în portofoliul Blue Air, cu plecări din București, Bacău și Sibiu, în țări precum Italia, Spania, Franța, Belgia, Germania, Anglia, Cipru și Irlanda. Mai mult, pentru agențiile de turism partenere, punem la dispoziție curse în regim charter, astfel încât acestea să poată oferi clienților pachete de vacanță, cât mai atractive, din punct de vedere tarifar, al calității si sigurantei serviciilor, precum și al destinației ”, a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *