Search
Miercuri 26 Februarie 2020
  • :
  • :

BMW Group Design, cinci premii la GOOD DESIGNTM Award 2013

BMW-17.01Trofeele au fost obținute de BMW Seria 3 Gran Turismo, MINI Paceman, BMW R 1200 GS, BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé, precum și de filmul “The BMW Concept Ninety Story”.

În cadrul GOOD DESIGNTM Awards 2013, BMW Group Design a obținut cinci distincții importante. În categoria “Transportation 2013”, BMW Seria 3 Gran Turismo, MINI Paceman, BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé și BMW R 1200 GS au obținut prestigiosul premiu. La categoria “Graphics/Identity/Packaging 2013”, distincția a fost acordată filmului “The BMW Concept Ninety Story”.

GOOD DESIGNTM Award este cel mai vechi premiu de design și este considerat una dintre cele mai renumite distincții din domeniu. Înființat la Chicago, în 1950, de arhitecții Eero Saarinen, Ray și Charles Eames și curatorul MoMa, Edgar Kaufmann Jr., premiul este acordat de Chicago Athenaeum: Muzeul de Arhitectură și Design în cooperare cu Centrul European pentru Arhitectură, Designul Artei și Studii Urbane.

De mai bine de 60 de ani, acest premiu deosebit a fost acordat designerilor și constructorilor ca recunoaștere a produselor, conceptelor și ideilor inovatoare și vizionare, care merg dincolo de limitele normale ale designului de produs. În 2013, Chicago Athenaeum a primit numeroase înscrieri de la companii de top din 48 de țări. Per total, juriul a selecționat peste 700 de produse de înaltă calitate dintr-o varietate de categorii. Toate acestea au fost convingătoare ca formă, funcție și estetică; câștigătorii vor fi publicați în anuarul 2013/2014 GOOD DESIGN.

 Mircea Agrigoroaie este administratorul site-ului de concursuri de fotografie PxlShot.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *