Search
Joi 22 Octombrie 2020
  • :
  • :

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este alături de antreprenorul Andrei Crețu în proiectul Pluria

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații au anunțat că l-au consiliat pe antreprenorul Andrei Crețu (unul dintre fondatorii 7 Card) în proiectul prin care se lansează platforma B2B Pluria.co, care oferă acces la o rețea extinsă de spații de lucru destinate angajaților din companii.

Platforma, lansată simultan în București, Cluj-Napoca, Berlin și Madrid, va putea fi accesată prin intermediul unei aplicații și va permite angajaților să-și aleagă și să folosească cel mai apropiat spațiu de lucru. Proiectul a fost o provocare pentru avocați și pentru reprezentanții Pluria, dată fiind dimensiunea transfrontalieră, cu analiza, conceperea și implementarea unei platforme europene cu multiple implicații juridice și de business.

„Platforma Pluria oferă atât angajaților cât și angajatorilor câteva lucruri de care aveau nevoie în acest context: opțiuni, eficiență și flexibilitate. Îi mulțumim lui Andrei Crețu că a avut încredere în noi pentru a face echipă într-un nou proiect inovativ și foarte util pentru mediul de afaceri din România”, consideră Krisztina Voicu (foto), Partener CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații.

Echipa, coordonată de partenerii Krisztina Voicu și Nicolae Ursu (foto), a inclus patru avocați printre care și Adriana Ion și Anne Mary Mustiață și a sprijinit clientul în aspecte precum: definirea și pregătirea pachetului contractual pentru parteneri, angajatori și angajați, protecția datelor și dreptul muncii.

Echipa de tehnologie și start-up-uri a CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții locale și transfrontaliere datorită unei echipe locale solide. Anul trecut și în prima jumătate a acestui an, avocații firmei au gestionat cu succes aproximativ 15 proiecte în zona de tehnologie și start-up-uri, evaluarea cumulată a acestor deal-uri fiind de peste 46 milioane euro.

Despre CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în corporate si M&A, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie, IP și  protectia datelor, litigii comerciale. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *