Search
Vineri 20 Mai 2022
  • :
  • :

Copacul Magenta de la Telekom Romania, peste 1,5 milioane de accesări

Cu peste un milion şi jumătate de accesări în aproape două luni, Copacul Magenta, plantat de Telekom Romania în aplicația MyAccount, este în acest moment cel mai „scuturat” copac din România, se arată într-un comunicat publicat de operatorul telecom.

Copacul Magenta este o tombolă atractivă din care „cad” premii săptămânale şi lunare atunci când îl „scuturi”. Fiecare dintre aceşti „culegători” a petrecut în medie patru minute în pagina de start a campaniei, căutând detalii despre tombolă şi premii.

Poţi scutura Copacul Magenta dacă intri în aplicația MyAccount ca să plăteşti o factură, să reîncarci o cartelă preplătită sau să activezi factura electronică şi ai șansa să îţi cadă din copac premiul lunar, respectiv un Samsung Galaxy S21, în timp ce robotul de aspirare Xiaomi Viomi V2 PRO a fost deja acordat în luna martie 2021, iar televizorul Smart TV Philips Ultra HD 4K, în luna aprilie 2021.

Dacă alegi să reînnoiești un abonament folosind aplicația mobilă MyAccount, atunci ai șansa să câștigi premiul lunar special, un iPhone 12. În martie 2021, a fost înregistrat și primul câștigător al unui asemenea dispozitiv de ultimă generație.

În plus, reînnoirea abonamentului, plata facturii, reîncărcarea cartelei preplătite sau activarea facturii electronice în aplicația mobilă MyAccount îți poate aduce un premiu săptămânal (telefon mobil Samsung Galaxy A20S, sterilizator UV Samsung sau o boxă portabilă).

Mai poţi scutura Copacul Magenta până pe 31 mai 2021, dacă treci cu treburi prin aplicația MyAccount.

Telekom Romania oferă servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *