Search
Miercuri 10 August 2022
  • :
  • :

Telekom Romania, cea mai mare creștere la numărul de contracte postpaid

Numărul de contracte postpaid de telefonie mobilă încheiate de Telekom Romania a urcat anul trecut cu 6,3%, până la 1,65 milioane.

Este cel mai mare ritm de creștere a numărului abonaților de mobil, raportat la baza de clienți de mobil măsurată în luna august 2019, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ național, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenți).

Inovațiile din ultimii ani

Inovațiile pe care Telekom Romania le-a adus pe piața de telecomunicații în ultimii trei ani pot fi rezumate astfel:

  • Simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fără perioadă minimă contractuală, 100% online;
  • Cartela Mobil Nelimitat, pe care clienții o pot transforma printr-un proces digital ce durează mai puțin de cinci minute într-un abonament de telefonie mobilă, disponibilă în rețele de magazine Mega Image, Shop&Go și Carrefour;
  • Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune;
  • Călătorii cu avionul oferite gratuit românilor, prin parteneriatul cu Blue Air;
  • Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri și cabluri în casă;
  • Smart TV Stick, posibilitatea oferită clienților de a-și transforma televizorul obișnuit într-unul inteligent;
  • Prevenţia riscurilor şi siguranța copiilor în mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.

Facilități pentru clienți

Compania a lansat o serie de noi facilități pentru clienții săi.

Astfel, clienții care aleg să-și porteze abonamentul activ dintr-o altă rețea către abonamentul Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

Cei care doresc să-și achiziționeze și un telefon performant în rate pe factură, fără avans și dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în prețurile telefoanelor).

Pentru cei care își doresc internet fix, pe care să-l poată instala singuri, fără tehnician, fără găuri în pereți și cabluri care să strice aspectul locuinței, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promoțional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus, pentru serviciul de internet.

Telekom vine și în ajutorul clienților care vor să-și transforme simplu și rapid televizorul obișnuit într-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV și permite redarea conținutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienții vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus.

Pentru încrederea acordată, ne-am dorit să le mulțumim clienților într-un fel unic, așa cum am făcut lucrurile în ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comercială să le fie dedicate. Ei sunt pentru noi actorii principali și toată atenția noastră le este destinată.

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania

Nu în ultimul rând, clienții care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 31 mai 2021, cu posibilitate de prelungire.

De asemenea, antreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 31 mai 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni. Dacă doresc și telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A02s, la 8,5 euro/lună, preț total abonament plus telefon în primul an (preț fără TVA).

Informații despre oferte comerciale dedicate antreprenorilor
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *