Search
Miercuri 23 Iunie 2021
  • :
  • :

Ernst & Young Românai a nominalizat finalistul EY Tax Academy 2013

Bogdan-Mihalache-E&YErnst & Young anunță alegerea finalistului care va reprezenta România la cea de-a treia ediție a competiției internaționale de fiscalitate, Young Tax Professional Of The Year. Bogdan Mihalache (foto), absolvent al Academiei de Studii Economice din București, a fost desemnat câștigătorul competiției din acest an, urmând să reprezinte România în faza internațională. Finala internațională va fi organizată de Ernst & Young în august 2013, la Copenhaga, Danemarca.

Această competiție este organizată în fiecare an de Ernst & Young și le oferă studenților selectați din peste 20 de țări din întreaga lume posibilitatea de a-și demonstra abilitățile tehnice și profesionale în domeniul fiscalității.

În România, 46 de studenți au fost selectați din cei peste 400 de înscriși pentru a participa la Ernst & Young Tax Academy. Ajunsă la a patra ediție, Ernst & Young Tax Academy este competiția locală prin care sunt recrutați juniorii ce se alătură departamentului de Asistență fiscală a Ernst & Young România în fiecare an. Pe parcursul a două zile, participanților li se oferă un program de cursuri, studii de caz și teste prin care se face selecția. În urma acestei ediții, zece finaliști au primit poziții de consultant în cadrul companiei. Bogdan Mihalache, absolvent al Academiei de Studii Economice din București, a fost câștigător al competiției din acest an.

“M-am hotărât să particip la EY Tax Academy din dorința de a mă afirma profesional. Am crezut de la început că EY îmi va oferi această șansă, ceea ce s-a și întâmplat. Nu m-am gândit nicio secundă că voi câștiga. A fost o reală surpriză! Cât despre participarea mea la finala de la Copenhaga, voi da tot ce am mai bun pentru a reprezenta EY România cu succes. Mă bucur că am participat la această competiție – rezultatul a fost neașteptat de îmbucurător”, a declarat Bogdan Mihalache, după anunțarea rezultatelor EY Tax Academy 2013.

Juriul acestei ediții a fost format din parteneri și executivi din cadrul departamentului de Asistență fiscală al Ernst & Young România: Venkatesh Srinivasan, Partener și Director al departamentului, Jean-Marc Cambien, Partener, Alexander Milcev, Partener, Miruna Enache, Partener, Radu Tudoran, Director Executiv și Adrian Rus, Director Executiv.

În cadrul finalei competiției internaționale de la Copenhaga, studenții vor rezolva studii de caz și vor fi intervievați de către specialiști din juriu, care vor evalua abilitățile lor analitice, creative, dar și practice. Juriul este format din reprezentanți de marcă ai mediului academic, directori fiscali din cadrul unor corporații globale și Parteneri care coordonează serviciile de Asistență fiscală în cadrul Ernst & Young. Aceștia vor selecta în final trei câștigători, care vor primi distincția Young Tax Professional Of The Year, în cadrul unei ceremonii speciale.

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 152.000 de angajați în 700 de birouri din 140 de țări și venituri de aproximativ 22,9 miliarde de dolari, în anul 2011. În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 450 angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *