Search
Miercuri 23 Iunie 2021
  • :
  • :

Intesa Sanpaolo Bank a încheiat două noi convenții cu APIA

bovineIntesa Sanpaolo Bank și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au semnat două noi convenții pentru continuarea finanțării beneficiarilor programelor derulate prin APIA. În urma acestor demersuri, Intesa Sanpaolo Bank oferă și anul acesta credite pentru finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente de către beneficiarii plăților naționale directe complementare în sectorul zootehnic la speciile de bovine și ovine/caprine, cât și către beneficiarii Masurii 215 – Plăți privind Bunăstarea animalelor – păsări și porcine.

Finanțările sunt acordate în lei și sunt în sumă de până la 90% din suma calculată pe baza adeverințelor eliberate de către APIA. Beneficiarii acestor credite APIA pot fi persoanele juridice, persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale, cât și persoanele fizice ce dețin Adeverințe de Înregistrare Fermier emise de APIA și care respectă condițiile de eligibilitate specifice produsului.

Pentru acest credit garanția principală o reprezintă sumele care urmează a fi încasate de fermieri de la APIA și care vor constitui principala sursa de rambursare a creditului. Atât creditulul acordat, cât și contravaloarea dobânzilor și comisioanelor urmează a fi restituite băncii la momentul încasării sumelor de la APIA.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *